Szűletésem óta nem volt olyan nap, hogy ne egyek csokit vagy valami édességet. Szerintettek leszokhatok végleg?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel ettem utoljára egy sport szeletet, évek óta redbullal öblitettem le 3-5dobozzal egy nap. Az utobbi években 500 gramm csokit is elfogyasztottam ez volt a minimum. Szerintettek ezért voltam folyton fel puffadva? Ha nem fogyasztok több cukrot az arcom kisimul soványabb lesz?2023. júl. 20. 14:21
1/11 anonim válasza:
Az biztos, hogy nincs jó hatással a testre, de az nem biztos hogynönmagában ez okozza a tüneteket.
Egyébként nem is kell végleg leszokni, elég kontrollálni. Szerintem egy hónap alatt eljuthatsz odáig. Még kb 2 hónap alatt pedig odáig hogy ne is kívánd
2/11 anonim válasza:
A születésed óta azért elég túlzás.
3/11 A kérdező kommentje:
Pedig így van, emlékszem sok kakaót, tejbegrizt, tejberizst ettem reggelire és jó vastagon megvolt szórva cukorral, kb 10 éve napi szinten redbull, csoki, cola, vizet inkább csak nyáron ittam
2023. júl. 20. 14:56
4/11 anonim válasza:
"Szerintetek leszokhatok végleg?"
Neked nem fog sikerülni egyedül. Nincs benned önkontroll és még az egészséged sem érdekel.
Felkereshetnél egy dietetikust és egy pszichológust
5/11 anonim válasza:
Cica, születésedtől legalább fél évig nem táplálkoztál szilárd étellel...
6/11 anonim válasza:
3-5 radbull nemsokára a sírba fog tenni, szerintem már nincs sok értelme leszoknod arra a kis időre.
7/11 anonim válasza:
5
Mikor kb 3 hónapos volt a gyerekem, anyósom kitépte a kezemből és megtömte tejbeáztatott háztartási keksszel.
Első és utolsó etetése volt csecsemőként, nálam pedig beállt a teljes lefagyás és döbbenet. Azt mondta, ne hisztizzek, ők is így jártak el a saját gyerekeiknél.
8/11 anonim válasza:
Ez cukorfüggőség. Ismerős, szerintem nekem is ez van. Én vékony vagyok, nem rakódott rám, de félek a cukorbetegségtől, tehát mérsékelnem kéne. Pláne, hogy más káros szenvedélyem nincs.
9/11 anonim válasza:
hány éves, milyen magas és hány kiló vagy?
10/11 anonim válasza:
Ha ez nekem (8-as) szólt, akkor mondom: 46 év, női nem, 180 cm, 70 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!