Fogyókúra alatt, ha kevesebbet esztek, nem vagytok "egész nap" éhesek?
Dehogynem. Alapvetően nagyon jól bírom kevés étellel, viszont amikor fogyókúráztam akkor ÁLLANDÓAN éhes voltam... mint egy hisztis p.csa, egyfolytában csak enni akartam, szenvedtem, vergődtem. Ez tuti hogy valami pszichés dolog, mert én annyira még sosem akartam állandóan enni, mint amikor belekezdtem anno egy komolyabb diétába (pedig nem éheztem, rendszeresen, napi ötször táplálkoztam).
A sok vízivás viszont segített, mert az eltelített, bár a mennyiséggel vigyázni kell, mivel a túlzott vízfogyasztás is káros.
Nemy nem vagyok. Olyan dolgokat eszem amiktől jóllakok. Minden étkezésben van fehérjey zsíry szénhidráty zöldség, rost.
Pl nem zabkasat eszem hanem zavkasat gyumolccsel, olajos maggaly egy tojasfeherjet belefozve.
Ha minden etkezesedben van a fentiekbol, nem leszel ehes. Ha ugy is ehes vsgx, tul kicsi a kaloriakereted.
Ha meg nem ehes vagy csak kivanid a kajat az megnakaratero.
Nem, mert nem eszem olyan drasztikusan kevesebbet, hanem normális tartható mennyiséget, és nem koplalok.
Illetve nagyon hamar, néhány nap alatt hozzá tudok szokni a kevesebb ételhez. Valahogy összeszűkül a gyomrom.
Deficitben vagyok, de 5x eszek egy nap 3 óránként, vagyis szét van dobva a napi adagom.
Nincs éhségérzetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!