Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vastag vagy kövér a combom? (kép)

Vastag vagy kövér a combom? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Utalom a combom, ráadásul szerintem látványosan nagyon az egyik 😒

2023. júl. 11. 18:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

Ismét egy önbizalomhiányos, aki egyébként tisztában van vele, hogy nincsenek vastag combjai, csak külső visszajelzésekre van szüksége vadidegen emberektől az interneten, hogy egy kicsit növelje az egóját.

Bravó

2023. júl. 11. 20:05
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

Na, de miért lesz egy ilyen jó külsejű valaki önbizalom-hiányos ?!

Én ezt sosem értettem.

Ha én így néznék ki, akkor egész nap vigyorognék, mint a tejbe tök, meg le-fel flangálnék jobbnál jobb rucikban. :D

Nyilvánvaló, hogy a kérdezőnek pszichológusra lenne szüksége, de már egy jó párkapcsolat is csodákat tehetne.

2023. júl. 11. 20:12
 13/26 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, ,"zsírkoca vagy, és már vágósúlyban vagy." Keress fel egy pszichológust, hátha segít a problémádon.

Komolyan, a mai tiniknek nincs kötelező olvasmányuk, hogy azzal foglalkoznának az ilyen hülyeségek helyett?

2023. júl. 11. 21:06
 14/26 anonim ***** válasza:
28%
Ui.: Úgy tűnik egyesek nem hallottak még a fordított pszichológiáról. 🤦🙄🤷
2023. júl. 11. 21:45
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

A bal combod vastagabb a képen.

Egyébként nem túl vastag, vagy kövér, de szerintem az lehet a probléma, hogy nem izmos. Kicsit olyan löttyedtnek tűnik, nem veszélyes, még teljesen elfogadható, de szerintem ez a tény zavar meg. Ha ez a vastagság izomból lenne, akkor valószínűleg neked is tetszene

2023. júl. 11. 22:32
 16/26 anonim válasza:
84%
Átlagos testalkatod van. Semmi probléma sincs veled. 😊
2023. júl. 11. 23:11
 17/26 anonim ***** válasza:
25%
3 ember te normális vagy? Van vagy 13 éves, nézz már rá
2023. júl. 12. 05:49
 18/26 A kérdező kommentje:

Csak valahogy sose éreztem jól magam...

Irigylem azokat akik ugyan koverebbek, de jól érzik magukat.

Amúgy 34 vagyok.... Nem tini.

2023. júl. 12. 08:32
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
14nek nézel ki
2023. júl. 12. 08:37
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Vastagabbnak tűnik tényleg az egyik combod a képen, de egyrészt, ha erre nem hívod fel a figyelmem, kb fel se tűnt volna, másrészt, ha nem tévedek azon a lábadon van a testsúlyod a képen. Szóval simán lehet csak ennyi, és valójában nem nagyobb az egyik a másiknál.

Alapvetően jó alakod van, nem kiemelkedő, de abszolút rendben van, nincs miért szégyenkezned, vagy bármi. Ha a helyedben lennék, egy kis izomtónust hiányolnék csak róla, semmi mást.

2023. júl. 12. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!