Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlsúlyos nők! A párotok...

Túlsúlyos nők! A párotok tudja, hány kilók vagytok, nyíltan beszéltek a számokról?

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 08:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Kifejtettem. Volt aki mondta, milyen jól lefogytál milyen vékony vagy, azt hitte 40 valamennyi vagyok 163 centihez, majd amikor mondtam, 61, akkor elundorodott. Azt is kifejtettem, hogy más az, ha látod, hogy telt valaki, minthogy tudod, hogy mennyire és jobban is, mint amire számítottál.

Ezt azért nem nehéz megérteni :D

2023. júl. 8. 13:47
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
Én voltam 80 kg, annak nagyrésze izom volt, de nem minden, a combom szerintem nagyon csúnya volt, de a barátomnak tetszettem, azt hitte nem vagyok 75 kg felett se, aztán amikor egy bokaprobléma után kajakból áttérdeltem kenuba és egy fél év alatt fogytam kb 10 kg-t (azalatt a fél év alatt egyszer találkoztunk, mert messze laktunk egymástól és iskolaidő volt), megjegyezte, hogy nagyon vékony vagyok, és neki ez fura, nagyon tetszettem neki amikor jó kis husos combom volt, volt mit fogni rajta az izmokon kívül. De aztán közölte hogy így is gyönyörű vagyok, és hogy reméli annyival nem nehezebb az izom mint a zsír, mert akkor továbbra is fel tud venni a hátára, mert az jó dolog. A következő versenyig volt két és fél hónap fogytam még 5 kg-t hasról meg lábról, a barátom pedig megkérdezte hogy hány kiló vagyok. Amikor azt válaszoltam hogy 65 olyan meglepődötten nézett rám, mint még soha. Akkor azt hittem hogy rögtön szakít velem, de rögtön mondta, hogy azért lepődött meg, mert azt hitte max 60 vagyok, mert nagyon sokat fogytam, még hogy szerinte ez nem egészséges hogy sportolok, normálisan táplálkozok, és ennyit fogyok egy alapozóidőszak alatt. Hozzáteszem, a legjobb BMI-m akkor lenne ha 72 kg lennék, de akkor nem tudnék rendesen menni, ez a 65-67 kg kell nekem a jó teljesítményhez.
2023. júl. 8. 14:00
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

Baromság. Normális ember tudja, hogy a súly csak egy szám és semmit nem mond arról, hogy hogyan nézel ki.

Ez például:

"azt hitte 40 valamennyi vagyok 163 centihez, majd amikor mondtam, 61"

Simán felfogható lenne bóknak, mar ha lett volna esze annak, aki mondja, mivel ha kevesebbnek nézel ki mint amennyi vagy, az azt jelenti, hogy 1, vagy vak az illető, aki saccol;

2 vagy jól csinálod és több az izom rajtad. Lásd:

[link]

Egyébként sose titkoltam a súlyom. Elmondtam akkor is, amikor 42 és akkor is amikor 72 voltam.

2023. júl. 8. 14:06
 14/21 anonim ***** válasza:
57%

Én csak akkor mondtam el a férjemnek, mikor már nagyrészt lefogytam, mert szégyelltem a számot. Amúgy neki baromira nincs szemmértéke ehhez. Azt nyilván látja hogy van feleslegem, de a mennyiségét nem tudja szemmel felmérni , még kb sem. A fogyás is nagyon sokára tűnt fel neki. Olyan -60kg utàn amikor már mások is elkezdtek megjegyzéseket tenni vagy beszólogatni.

Kevesebbnek gondolt mint ő ( 115kg). Na ehhez képest akkor, 4,5 éve még 170 voltam. Most 64vagyok. Lassacskán Sikerült lefaragni:)

2023. júl. 8. 21:57
 15/21 anonim ***** válasza:
50%
Azért a 170 es 115 között ordító a különbség, max a pasid volt udvarias.
2023. júl. 8. 23:36
 16/21 anonim ***** válasza:
52%

15. Nem a pasim, hanem a férjem!

Mondtam, nincs hozzá szemmértéke. Nem tudja felmérni a testsúly mértékét pusztán látvány alapjàn. Ennyi.

Egyébként a háziorvosom is meglepődött rajta, 30 kilóval kevesebbnek tippelt akkoriban, és ő abszolut nem szokott udvariaskodni.:)

2023. júl. 9. 03:10
 17/21 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm 80at tippelt egy 185 centis 126 kilós férfira :D
2023. júl. 9. 07:27
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Ezért baromság a tippelgetés, vagy kövér vagy és az látszik is rajtad, vagy jól nézel ki, akkor meg mindegy hány kiló vagy.
2023. júl. 9. 08:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt az a szám, amit már szégyelltem kimondani, de amikor fogytam belőle, már elmondtam. Azóta meg vezetem egy táblázatban a hűtő oldalán, úgyhogy nem titkolom már. Ha akarja megnézni, ha akarja megkérdezi, de csak akkor érdeklődik néha, ha pont előtte állok a mérlegre.
2023. júl. 9. 08:13
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

19.

mennyi volt az a szám?

2023. júl. 9. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!