Túlsúlyos nők! A párotok tudja, hány kilók vagytok, nyíltan beszéltek a számokról?
Kifejtettem. Volt aki mondta, milyen jól lefogytál milyen vékony vagy, azt hitte 40 valamennyi vagyok 163 centihez, majd amikor mondtam, 61, akkor elundorodott. Azt is kifejtettem, hogy más az, ha látod, hogy telt valaki, minthogy tudod, hogy mennyire és jobban is, mint amire számítottál.
Ezt azért nem nehéz megérteni :D
Baromság. Normális ember tudja, hogy a súly csak egy szám és semmit nem mond arról, hogy hogyan nézel ki.
Ez például:
"azt hitte 40 valamennyi vagyok 163 centihez, majd amikor mondtam, 61"
Simán felfogható lenne bóknak, mar ha lett volna esze annak, aki mondja, mivel ha kevesebbnek nézel ki mint amennyi vagy, az azt jelenti, hogy 1, vagy vak az illető, aki saccol;
2 vagy jól csinálod és több az izom rajtad. Lásd:
Egyébként sose titkoltam a súlyom. Elmondtam akkor is, amikor 42 és akkor is amikor 72 voltam.
Én csak akkor mondtam el a férjemnek, mikor már nagyrészt lefogytam, mert szégyelltem a számot. Amúgy neki baromira nincs szemmértéke ehhez. Azt nyilván látja hogy van feleslegem, de a mennyiségét nem tudja szemmel felmérni , még kb sem. A fogyás is nagyon sokára tűnt fel neki. Olyan -60kg utàn amikor már mások is elkezdtek megjegyzéseket tenni vagy beszólogatni.
Kevesebbnek gondolt mint ő ( 115kg). Na ehhez képest akkor, 4,5 éve még 170 voltam. Most 64vagyok. Lassacskán Sikerült lefaragni:)
15. Nem a pasim, hanem a férjem!
Mondtam, nincs hozzá szemmértéke. Nem tudja felmérni a testsúly mértékét pusztán látvány alapjàn. Ennyi.
Egyébként a háziorvosom is meglepődött rajta, 30 kilóval kevesebbnek tippelt akkoriban, és ő abszolut nem szokott udvariaskodni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!