Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túlsúlyos nők! A párotok...

Túlsúlyos nők! A párotok tudja, hány kilók vagytok, nyíltan beszéltek a számokról?

Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 08:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%

Miért, szerinted nincs szeme? Nyilván látja a súlyproblémáimat, ahogy mindenki más is.

Sose értettem ezt a nagy titkolózást, attól hogy nem mondom kihogy 100 kiló vagyok, még látszik, nyilvàn kb. be is tudják tippelni.

2023. júl. 8. 08:28
 2/21 anonim ***** válasza:
92%
Tudja. Nyilvàn nem vak, làtja , hogy hogy nézek ki meg érzi is. De a szàmok nem érdeklik hiàba mondtam el.
2023. júl. 8. 09:14
 3/21 anonim ***** válasza:
41%

Én a másik oldal vagyok. A titkolózó. Akkor sem mondtam meg neki soha mikor átlagos testalkatú voltam. Persze hogy van szeme de én akkor sem mondtam meg neki mennyi vagyok. Meg amúgy senkinek sem.

Mi köze hozzá?

2023. júl. 8. 10:26
 4/21 anonim ***** válasza:
76%

hmm...voltam mar 70 kg es most 49 kg par eve mar...de sosem kerdezte egy ferfi az eletemben hany kg vagyok es a mostani parom sem.

Nem volt tema...ha kerdeznek megmondanam de furanak tartanam miert akarja tudni

2023. júl. 8. 11:29
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként én sem értettem soha, miért ekkora tabu ez. Volt egy molett párom több évig, azóta is barátságban vagyunk, de soha nem árulta el a súlyát. Tíz év alatt kb. 3-4 alkalommal kérdeztem rá, szóval nem másztam a nyakára ezzel, de ... az “titkok”. Aztán ha az emberfia elkezd tippelgetni, és netán 2 kilóval fölélövi, akkor neki annyi :)
2023. júl. 8. 11:58
 6/21 A kérdező kommentje:

#5 Nem tudhatod, miért titok. Nekem is az. 16 évesen híztam egy tízest, 74 kg voltam, ami a magasságomhoz sok. Anyám úgy fejezte ki az aggodalmát, hogy ráállított a mérlegre, majd kibeszéltem a barátnőivel, hogy hány kg vagyok és hogy nem izmos, hanem folyós. Aztán a nők mondták hogy uhh hát az tényleg rohadt sok. Nem beszélve a sok alultáplált kiskamasz volt osztálytársaimról, akik az iskolai mérés után beszélték, hogy 40 kilósak 175 centihez. Engem meg bántottak, akkor voltam 60 kg körül. Aztán a 74ről fogytam 61re, majd egy srác, aki bejött, megkérdezte, hogy hány kiló vagyok, tuti 50 alatt. Majd mondtam, hogy nem, 61, ekkor undorodva nézett és fogyási tanácsokat adott.

Úgyhogy én sem szívesen mondok számokat. Mert akkor az egy adat, nem csak az, hogy valaki rám néz és tippel egyet fejben, hogy mennyi lehetek, hanem pontosan tudja. Az, hogy látja, hogy kövér vagyok (jelenleg megint 74 vagyok de 83 is voltam), az nem ugyanaz, mint amikor pontosan tudja, hogy mennyire. Ha egy embernek a fejében megvan, hogy pl 50 kg vékony, 60 már dagadt, én meg vagyok 83, akkor leesik az álla, lehet, kövérebbnek is kezd látni. Nem minden férfi tudja, milyen magassághoz mennyi az ideális súly. Exem is pl mondta, amikor 74et nyomtam, hogy én biztos nem vagyok 65 se, nemhogy több. Ezért se mondtam el neki, hány kiló vagyok, pedig kérdezte.

De bunkón se kell válaszolni, mint az egyes, nem tudhatod, mennyire van valaki túl a sérelmein, miket kapott másoktól, ha megosztotta/kiderült, hány kiló.

2023. júl. 8. 12:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Kibeszélte* a barátnőivel
2023. júl. 8. 12:17
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, hogy kifejtetted, bár én ezzel együtt is úgy gondolom, hogy kicsit túl van ez gondolva a nők részéről. Igaz, én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, engem nem sokkolnak le számok, és undorral sem nézek senkire.

Illetve azt is gondolom, hogy egy bizalomra épülő párkapcsolatban sokkal fajsúlyosabb dolgok is elhangzanak (oda-vissza), mint a kilogrammok, és mégis kitartanak egymás mellett. Ezért nem értem továbbra se, hogy egy normális kapcsolatban miért olyan nagy cucc ez, de nyilván férfiként én másképp látom, és nem is kell mindent értenem :)

2023. júl. 8. 12:50
 9/21 qkker1 ***** válasza:
100%
Pontosan nem tudom, hogy hány kiló a feleségem, de legalább 20 kg. pluszsúlya van /nem a kákabélhez, hanem a normálishoz mérve/, de pont nem érdekel, így szeretem.
2023. júl. 8. 13:01
 10/21 anonim ***** válasza:
44%
És ha nem mondod akkor nem látják rajtad?
2023. júl. 8. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!