Hogy tu d valaki kevés evés mellett rengeteget edzeni?
Figyelt kérdés
Van ilyen, aki bevisz kb 800-1000 kcalt és mindennap fut meg tornázik. De ezt hoooogy?! Hogy van energiája?
2023. júl. 7. 12:13
1/9 anonim válasza:
Néhány hónapig minden lehetséges. Nyilván ez hosszútávon, éveken keresztül nem fenntartható, és ebbe bicsaklik bele a legtöbb életmódváltó, hogy egyik napról a másikra fanatikusan és feleslegesen túltolja a butaságot, kizsigereli a szervezetét a beach body oltárán, aztán hosszútávon pórul jár. Ezért kell egy életmódváltásnak fokozatosnak és észszerűnek lennie.
2023. júl. 7. 12:21
2/9 anonim válasza:
úgy, hogy nincs agya. akinek van, annak csomó energia arra megy el.
2023. júl. 7. 12:42
3/9 anonim válasza:
Mert betegek. Mentálisan teljesen rottyon vannak. Nem tudnak egy jóízű, finom ételt, sütit elfogyasztani, mert bűntudatuk van. Nem is értem, mi a fenének léteznek ilyen egyének.
2023. júl. 7. 13:37
4/9 anonim válasza:
Úgy, hogy nem 800-1000 kalóriát visznek be, különben kórházban kötnének ki 2 hét után. Sokan meglepődnének, hogy mennyivel is eltudják számolni a napi kalóriabevitelüket. Én most 2300-zat eszem, de tisztában vagyok vele, hogy ehhez simán hozzájön még +200 kalória, mert senki sem tud tökéletesen kalóriát számolni.
2023. júl. 7. 15:26
5/9 anonim válasza:
#3 na, én meg azt nem értem hogy az elhízott zsírkocák akik annyira elégetlenek a saját testükkel, hogy még annyit sem bírnak ki hogy ne írjanak ilyen kérdésre valami baromságot, egyáltalán mit keresnek a fogyókúrás kérdéseknél? Csak magadat frusztrálod meg idegesíted mer olyan lusta vagy még a 10 méterre lévő boltba is autóval mész?
A véleményedből egyértelműen lejön, hogy te vagy mentálisan rottyon...
Kérdésre is válaszolva: Sokkal több kalóriát visznek be, csak rengeteg rejtett kalóriát nem számolnak.
2023. júl. 7. 16:10
6/9 anonim válasza:
Szerintem nincs ilyen.
2023. júl. 7. 19:52
7/9 anonim válasza:
Akik nagyon keveset esznek, azok inkább sétálnak, mintsem futnak. Túl intenzív sport mellett elájulnak, szóval alacsony intenzitású mozgást csinálnak inkább. Erre pedig nyilván úgy képesek, hogy a szervezetük önmagából nyer energiát. Ettől fogynak, zsírból, izomból, ha pedig kellően sokáig csinálják, akkor minden másból is. Ilyenkor kezd el szép lassan leállni a szervezetük.
2023. júl. 8. 08:42
8/9 anonim válasza:
Honnan veszed ezt? Oda mentél a “rengeteget edző” emberekhez és a többség azt mondta h 800-1000 kcalt visz be egy nap? Ha ez nem így volt akkor csak légből kapott marhaság amit állítasz.
2023. júl. 8. 23:46
9/9 anonim válasza:
“feleslegesen túltolja a butaságot, kizsigereli a szervezetét a beach body oltárán, aztán hosszútávon pórul jár.”
Aki 800-1000 kcalt visz be annak biztos h nem lesz egy jó beach bodyja, inkább össze fog aszni. Lemegy az összes izom, és itt-ott a kényes részeken maradhat is egy kis zsír. Normálisan edzeni nem lesz energiája meg nem is fog tudni izmosodni a nagy deficit miatt, szóval lehet h lefogy de xarul fog kinézni. Más dolog fogyni meg egy jó testet kidolgozni, az utóbbi picit bonyolultabb annál h jó akkor mostantól 1000 kcalt eszek, lemegy x kg és kész a beach body.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!