Bárki lehet vékony?
Még gyerekként vékony voltam, aztán 12-13 évesen feljött pár kiló, de még mindig normál alkatom volt, csak sokat bántottak azzal, hogy dagadt vagyok, a többi osztálytársam nagyon vékony volt. De visszanézve a képeket teljesen jó alakom volt. Utána 16 évesen meghíztam, azóta sajnos az elmúlt 12 évben fogyás-hízás fogyás-hízás megy. Amikor lefogytam is csak normál alkatom volt, de nem voltam vékony. 163 cm vagyok és 61 kg alá nem tudtam menni tartósan. Jó lenne inkább 55 lenni. De valahogy sosem ment. De nem is próbálkoztam elég állatul hozzá :D
Bárki le tud fogyni úgy, hogy vékony is legyen? Nem csak normál, pici husi, hanem vékony?
Csak úgy tudod elkerülni a fogyás-hízás ciklust, ha felépítesz magadnak egy tartható diétát. Olyat, amit akár egész életedben tudnál követni.
BMI alapján, egyébként még az egészséges zónában vagy, úgyhogy, ha nehezen mész 61 alá, akkor inkább tartsd azt a súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!