Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bárki lehet vékony?

Bárki lehet vékony?

Figyelt kérdés
Én mindig vagy túlsúlyos vagy normál alkatú voltam. A normál is inkább skinny fat. Nem szeretek edzeni :D De amikor voltam olyan 60 kg körül (163 centihez) néhány csontom kiállt, pl a bordám, vagy amikor oldalt feküdtem az ágyon, a csípőm fájt kicsit. Ha annál vékonyabb lennék vajon mennyire állnának ki a csontjaim... De ki szeretném próbálni, milyen az élet vékonyan. Bárki meg tudja csinálni, vagy genetika függő?
2023. febr. 19. 08:20
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Genetika függvénye is, de nagyon sok múlik azon, hogy mennyi kalóriát eszel meg egy nap. Tudom, hogy lustaság fél egészség, viszont a skinny fat túl unalmas és átlagos. A plötyi nem szép látvány.

Mi lenne, ha megcéloznád az 55 kg-t? Nem fogsz belehalni, nyugi.

2023. febr. 19. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, persze.
2023. febr. 19. 08:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bárki vékony
2023. febr. 19. 10:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem áll jól mindenkinek. Nekem volt hogy 70 kgra lefogytam és baromi rondán és esetlenül néztem ki. Most 120 kg vagyok. Baromi rondán és stabilan nézek ki. Le kéne fogynom 85 kgra hogy baromi szépen és stílusosan nézzek ki.
2023. febr. 19. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Tetszet a 4-gyes hozzászólása. 163cm és 60kiló azt azért nem mondanám hogy a bordáid kilátszanak... pont se nem vagy vékony se nem vagy meg hízva. A barátnőm az iskolába 165cm és 61kiló és nem egy sovány testalkatu. Husos nak mondanám inkább a két combja is jó husos nagy össze ér a két combja. Nem rég iratkozott be a fitnes terembe. És ő olyan 53kilóra akar lefogyni akkor lenne sovány....
2023. febr. 19. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5: Feltételezem, a négyes egy felnőtt férfi.

Az összeérő combok legalább fele genetika, 53 kilósan is össze fog érni neki.

2023. febr. 19. 12:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah értem köszi én még nem vagyok felnőt
2023. febr. 19. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4es vagyok. Én 30 éves felnőtt férfi vagyok. Igazából a súlyt nehéz megtartani, mindig az embernek nincs ideje ezzel foglalkozni. Meg sok a stressz. Szerintem nem szép ha valaki a magasságához mérten aránytalanul sovány vagy kövér.
2023. febr. 19. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!