Miért van az hogy 179 cm 59 kgval a bmi szerint normális, viszont 160 cm 39 kgval súlyosan alultáplált?
Figyelt kérdés
2023. jún. 13. 08:16
11/13 anonim válasza:
Mivel nem a minusz 20 kg számít, hanem a magasság NÉGYZETÉHEZ viszonyított súly!
12/13 anonim válasza:
A 18,41-re nem írja, hogy normális, az is sovány. Csak nem annyira, mint a 15,23. Nem a két adat közti számbeli különbséget jelenti a BMI, nem jelent azonos különbség azonos BMI-t.
13/13 anonim válasza:
Egy betegség miatt, nem tudok hízni. Már lesz@rom de a fél életem azzal telik, hogy magyarázzam a BMI normál kategóriájának alsó harmadában vagyok.. Hát persze, hogy sovány vagyok annak, aki 30 éve megszokta a dagadt férjét.. Inkább maradok ilyen , amilyen 50 fekvővel, 30 km-el, és innentől a felsorolás nem publikus. 53 éves vagyok, és már tudom, hogy kell lesz@rni más 0 EQ-s emberek véleményét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!