Hàny kg-tól kerül be az ember a kórhàzba? Èn màr kezdek ott tartani? 17/L
Engem pl leszartak a szüleim, és 38 kilósan is lazán elnézték (volna), hogy meghalok, szóval igen, a legtöbb esetben ez a helyzet.
Az ilyen szülőt annyira nem érdekli a gyereke egészsége, hogy simán hagyja meghalni, ahelyett, hogy 44-45 kilósan elvinné orvoshoz, és keresne neki egy jó pszichológust ÉS családterapeutát.
Kérdező: menj orvoshoz, és ha kell, beszélj a szüleiddel, hogy vigyenek kórházba. Ne várd meg, hogy majd talán észreveszik.
Nem fogják - ha ennyire nem "látnak téged".
12-es, szondatáplálás x kiló alatt nincs. A BMI alapján nézik - csakhogy a szervezet nem BMI alapján működik.
Amikor én voltam, 166 centis magassággal 40 kilósan még nem adtak szondát, döntsem el. Persze, hogy nem kértem, mert "jól vagyok".
Ez a magyar egészségügy, sajnos.
Ahelyett, hogy beleegyezés nélkül ledugnák a gyerek orrán, különben meghal (és NEM beszámítható már akkor - tudom, 40 kilósan gondolkozni nem tudtam már), kb. elnézik, hogy kiéhezteti magát.
Engem 165/39-cel vitettek/tartottak bent.
Az egyik korhazban pont leszartak mi van velem, tele nyomtak nyugtatoval, nem zavarta oket hogy nem tudtam mar szinte jarni sem.
Sote pszichiatrian 12-s bminel kerdes nelkul ledugjak a szondat...
De kerdezo.
Ha igy jol vagy es funkcionalsz, menstrualsz stb. akkor nem tartanak bent.
Magad miatt akarj jobban lenni. Keress szakembert, ha ugy erzed szukseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!