Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok ebből a hasból...

Hogyan tudok ebből a hasból fogyni?

Figyelt kérdés

Hiába próbálok keveset enni, nem megy lejebb. Extrém kajákra,.porokra nincs pénzem. Régebbem futottam akkor legalább formás voltam kis hassal.

Derekam fáj van mikor fordulni se tudok az ágyban, orvosnál voltam állítólag semmi bajom... Gyógyszerek, millgamma,.kenőcsök,.masszázs semmi nem használ. Amíg fáj a derekam sportolni se tudok, mert 10 percre a buszmegállóig alig tudok elvánszorogni. Úgy fáj mintha vki kést döfne a derekamba és azzal húzna le, olyankor lelassulok és érzem h nem visz a lábam.

Valaki segítsen nekem!

Nem szültem még , elvileg orvosilag semmi bajom.

29/L 146cm / 80 kg

[link]

[link]

[link]

2023. máj. 27. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A hajad nyom ideget? :-D
2023. máj. 27. 17:06
 12/20 anonim válasza:
100%

"elvileg orvosilag semmi bajom."

Akkor nyugodtan le is cserélheted a dokidat, mert, hogy tuti IR-es vagy-az a minimum. De szerintem van ott még nálad más is.

2023. máj. 27. 17:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Hajam is meg a hájam is 🤣🤣🤣
2023. máj. 27. 17:48
 14/20 anonim ***** válasza:
A második képen látszik a combodon lévő tetoválás, elfelejtetted kitakarni.
2023. máj. 27. 18:05
 15/20 A kérdező kommentje:
Látom nem baj, nem lényeg. Töröltetem a képeket. De köszi szépen!
2023. máj. 27. 18:07
 16/20 anonim válasza:
100%

Az oldal nem létezik

A kért oldal nem található

2023. máj. 27. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Sportolni kell és számolni a kalóriákat.
2023. máj. 27. 22:54
 18/20 anonim válasza:
Szia kép ugyan nem jelenik meg de ha tulsulyos vagy akkor ne fuss! Séta sem jó igazán a térdednek 140 ről fogytam le 99-101 közt mozgok 5 hónap alatt tudom mit beszélek. Ha gondolod privátban segítek nem egyszerű és sok kitartás kell meg elszántság de megéri.Legfontossabb nem tudok éhezni neked sem kell csak ésszel.
2023. máj. 28. 13:43
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Milyen orvosnál voltál? Ortopéd orvoshoz kellene menned, vagy idegsebészhez.

Hasból egyébként nem tudsz fogyni, csak általánosságban. Kalóriadeficittel lehet csak fogyni, a sport annyiból jó, hogy plusz kalóriafelhasználás. De ha nem tudsz, akkor csak azt tudod csinálni, hogy kevesebbet eszel. Nincs csodaszer, nem kell semmiféle por, meg extrém kaja.

2023. máj. 28. 15:09
 20/20 anonim ***** válasza:

A képeket nem tudom megnyitni, de a leírt adatok alapján nagyon túlsúlyos vagy.

Helyi zsírégetés nem létezik. Diétázz, sportolj és arányosan fog lassan eltűnni a zsír, de nem két nap alatt. Futást, sétát egyelőre ne, inkább súlyzos edzést és/vagy úszást javasolnám. "Extrém kaják vagy por" nem kell a diétához, csak kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amit elhasználsz.

2023. máj. 29. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!