Ez hány százalék testzsír most, és hány százalék volt a kiindulópont?
Tudom, hogy ezt nehéz meghatározni, de sosem voltam jó az ilyenekben.
Próbáltam más képek alapján belőni, de nagyon csaló az egész, mert pl a vállam keresztszálkás kb mindenhol és a hasam közepéig még azt is mondanám, hogy 12% körüli, míg a lábamon van a legtöbb zsír, pedig nem hagyok ki lábnapokat..
Ez a jelenlegi: [link]
Ez pedig 2 évvel ezelőtti: [link]
Hobbista vagyok, bár komolyabban veszem, mint a hobbisták 95%-a.. Maradjunk annyiban, hogy nincsenek versenyzési céljaim (+ szerintem nincs is jó genetikám versenyzésre), szimplán csak jól akarom érezni magam a bőrömben.
Azért lenne fontos tudnom, mert jelenleg diétázom és fogalmam sincs, hogy ennél lejjebb van-e értelme mennem naturálban.
Mármint, arra gondolok, hogy gondolom van egy olyan pont, ahol már bármilyen jól csinálod a dolgokat, bármennyire csinálod optimálisan a diétát, inkább csak izomvesztés lesz belőle. Ezt meg semmiképp sem szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!