Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki fogyott, másnál is úgy...

Aki fogyott, másnál is úgy van hogy eleinte gyorsan megy, utána meg belassul?

Figyelt kérdés
Eleinte gyorsan szaladtak le a kilók. Mindent ugyanúgy csinálok, nem eszem többet, nem mozgok kevesebbet, mégis a dekák is keserves lassan mennek el.
2023. máj. 25. 10:20
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Úgy hogy nem egész életemben ezt csináltam, amit most. Pl. pár éve az ország túlsó végébe költöztem. Más a munkám, más az életvitelem, időbeosztásom, magánéletem. Addig folyamatosan híztam. Egész életemben, gyerekkorom óta soha sem voltam nádszál vékony. Na, azóta meg fogyogatok.
2023. máj. 25. 13:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Értem, én a helyedben akkor sem vinném le ennyire a kcal bevitelt, valahogy csak tudsz talalni 5percet reggel valami kajára (amit előző este elkészítesz) vagy hasonló… elég éles váltás a 3000+ról 800-1000 között enni
2023. máj. 25. 13:39
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Most elkezdhetnénk úgy válaszolni, mintha ez a 800-1000 kcal igaz lenne, de mind tudjuk, hogy ez lehetetlen. Valamit elszámolsz/rosszul mérsz.
2023. máj. 25. 14:23
 14/21 A kérdező kommentje:
Bizonyára így van... Jobban tudod, hogy mit és mikor szoktam enni, mint én magam.
2023. máj. 25. 14:27
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Nálad valszeg mindenki jobban tudja. Olyan ugyanis nincs, hogy felzabálod a világot, majd átváltozás egy bölcsis napi mennyiségére és nem elég, hogy nem fogysz, de még csak éhes se vagy. Valami nem stimmel. És az a legvalószínűbb, hogy nem nettó hazudsz,csak rosszul számolsz.
2023. máj. 25. 14:47
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Meg kell védjem a kérdezőt, mert csak annyit írt, hogy a "kalkulátor szerint" van 3000 kalóriára szüksége.

A kalkulátor pedig közel nincs a valósághoz az esetek 90%-ban.

Simán lehetséges, hogy 1800 kalória a szintentartása, és ez esetben pl az 1200 kalória nem lenne annyira vészes.

Milyen magas vagy, hány éves, és mennyi a súlyod?

2023. máj. 25. 16:37
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kevés kalóriára nagyon vigyázz. Nagyon pofán tud csapni, mert hosszútávon élhetetlen. Maximum anorexiások bírják de ők mentálisan betegek, és lassan meg is ölik magukat ezzel, ha nem kapnak segítséget.

Én is úgy jártam mint az 5- ös. 100kilóról kezdtem fogyni 14 évesen. " Csak" 25kg+ volt rajtam. Aztán a rengeteg koplalás, kínlódás, meg több jojóeffektus után nagyon beteg lettem, mind testileg, mind mentàlisan. Kénytelen voltam 33 éves koromtól, 170 kilóról visszaküzdeni magam. Komoly táplàlkozási zavarom alakult ki, bizonyos ételek okozta függőséggel, evési rohamokkal, és persze egészségügyi problémákkal is szembe kellett néznem.

A szèlsőségek sosem vezetnek semmi jóra- mint hogy éhezteted magad, vagy hogy pl túl sokat eszel- egyik sem egészséges.

És hogy nincsenek falásrohamaid? Majd lesznek, ha ezt így csinálod tovább.

Én 3 évvel az életmódváltásom után, koplalás nélkül 67kg lennem, majd 1 évig tartottam és most 64 vagyok, és itt meg is állok, nem akarok már fogyni többet.

Ne koplalj. Többet árthatsz vele magadnak, mintha megtartod azt a súlyfelesleget ami most rajtad van.

2023. máj. 25. 22:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose volt gyors, mindig lassan fogytam. Amint az első hónapban sok víz lement ( mindennel együtt -5kg), utána már csak maximum 3 kg ment le, vagy annyi sem havonta. De a vége felé igen, méginkább belassult. Az utolsó 3kilót 3 hónap alatt adtam le.
2023. máj. 25. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
A 17es válasz nem ide ment, eltévesztettem a kérdést.
2023. máj. 25. 22:50
 20/21 NTBS ***** válasza:
0%
Igen, ez mindenkinél jelentkezik.
2023. máj. 26. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!