Aki fogyott, másnál is úgy van hogy eleinte gyorsan megy, utána meg belassul?
Meg kell védjem a kérdezőt, mert csak annyit írt, hogy a "kalkulátor szerint" van 3000 kalóriára szüksége.
A kalkulátor pedig közel nincs a valósághoz az esetek 90%-ban.
Simán lehetséges, hogy 1800 kalória a szintentartása, és ez esetben pl az 1200 kalória nem lenne annyira vészes.
Milyen magas vagy, hány éves, és mennyi a súlyod?
Az ilyen kevés kalóriára nagyon vigyázz. Nagyon pofán tud csapni, mert hosszútávon élhetetlen. Maximum anorexiások bírják de ők mentálisan betegek, és lassan meg is ölik magukat ezzel, ha nem kapnak segítséget.
Én is úgy jártam mint az 5- ös. 100kilóról kezdtem fogyni 14 évesen. " Csak" 25kg+ volt rajtam. Aztán a rengeteg koplalás, kínlódás, meg több jojóeffektus után nagyon beteg lettem, mind testileg, mind mentàlisan. Kénytelen voltam 33 éves koromtól, 170 kilóról visszaküzdeni magam. Komoly táplàlkozási zavarom alakult ki, bizonyos ételek okozta függőséggel, evési rohamokkal, és persze egészségügyi problémákkal is szembe kellett néznem.
A szèlsőségek sosem vezetnek semmi jóra- mint hogy éhezteted magad, vagy hogy pl túl sokat eszel- egyik sem egészséges.
És hogy nincsenek falásrohamaid? Majd lesznek, ha ezt így csinálod tovább.
Én 3 évvel az életmódváltásom után, koplalás nélkül 67kg lennem, majd 1 évig tartottam és most 64 vagyok, és itt meg is állok, nem akarok már fogyni többet.
Ne koplalj. Többet árthatsz vele magadnak, mintha megtartod azt a súlyfelesleget ami most rajtad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!