Aki fogyott, másnál is úgy van hogy eleinte gyorsan megy, utána meg belassul?
Baj, mert az anyagcseréd le fog lassulni, ha mindig kevesebb tápanyagot viszel be. Ezért kell enni úgy, hogy a 75% körül tartod ami a súlyod tarzásához kell.
Illetve hetente egyszer egyél egy étkezésre többet, de ez sem jelenti azt hogy 5 tábla csoki meg ilyenek.. csak mondjuk péntek este egy pizza vagy ilyesmi.. így nem.lesz nehéz tartani a diétád sem, nem éhezel, nem vonsz meg semmit stb.. sok előnye van.
Hétvégente szoktam valamivel többet enni. Hét közben csak ennyit. Ahogy írtam nem esik nehezemre, sokszor nincs időm, kedvem többet enni. Nem éhezem. Amikor este érek haza akkor főleg nem tudok és nem is akarok bezabálni.
Pár éve is volt egy ilyen időszakom, volt hogy napokig nem is ettem semmit. Pár nap után már éreztem hogy nincs erőm mozogni, így muszájból ettem. Akkor elég sokat le is fogytam. Vissza nem híztam, nagyjából tartottam eddig az akkori súlyomat.
Mindegy hogy te mit akarsz.. nem egészséges.
Naponta illő lenne háromszor étkezned és egy ilyen 1800 körüli kalória bevitelt tartani. Illetve sok folyadékot inni. (Vizet)
Saját magadnak teszel rosszat.
Oké, megpróbálom.
Csak reggelente sokszor nincs időm enni. Napközben meg lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!