Lány vagyok, mellről lehetséges fogyni deszkára ezt tudom de mennyi idő alatt?
Nincs helyi fogyás, nincs célzott zsírégetés. Nem úgy működik a fogyás, hogy valami csodagyakorlattal megcélzol egy konkrét testrészt, és onnan leégeted a zsírt, máshonnan meg nem. A fogyás egy komplex szisztémás biokémiai folyamat, ami a kalóriabevitel függvénye. Mennyi a napi kalóriakereted?
Amúgy ez a "heti kétszer edzek mellre és karra" típusú vicc szerinted mennyire hatékony izmosodás, erősödés, vagy úgy amúgy sport szempontjából? Normális edzésprogram nem játszik?
"A gépeken rajta van, hogy melyik testrészre edzel vele, én az alapján csinálom."
. Aminek semmi köze ahhoz, honnan fogysz.
"Meg azt mondják ha elkezd fogyni az ember, (nőről van szó) akkor először a melléről fog fogyni."
. Mintha mások meg pont nem ezt mondanák. De ez irreleváns, ugye?
"van egy ismerősöm akinek sikerült"
. És, gondolom, ikertestvérek vagytok, hogy ugyanazzal a genetikával rendelkeztek.
"azt mondják ha elkezd fogyni az ember, (nőről van szó) akkor először a melléről fog fogyni"
Ki mondja? Barátnő? Szomszéd néni? A femina.hu?
"lefogyni mellről és ha oda edzesz akkor sikerülhet, van egy ismerősöm akinek sikerült"
Nem vagy képben. Az ismerősödnek ilyen a genetikája, szerencséje volt. Ha a te szervezeted nem a mellkais régióról építi le látványosan és priorizáltan a zsírszövetet, akkor neked nem lesz szerencséd, hiába edzel mellre. Az edzés az izomszövetet stimulálja és befolyásolja, nem a zsírt.
Mindenki máshonnan fogy, speciálba én a combomról először, a mellemről meg alig alig.
Ahhoz, hogy mekkora kalória szükségleted van, tudnunk kellene hány kg és milyen magas vagy, egyébként szerintem 16 évesen ne nagyon játssz a különböző fogyókúrákkal, ha zavar a melled válassz olyan ruhákat amiben kevésbé látszik.
Illetve a heti 2x edzés semmire nem elég, csak jól átmozgat, de azzal se izmosodni, se nem fogyni nem fogsz, főleg nem az idei nyárra.
Meg szabad kérdezni, hogy miért szeretnél deszka mellet?
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!