Hogyan tudnék hízni?
Hízni szeretnék.
Vékony vagyok, 190 centi és 75kg.
Bármit eszem, nem marad rajtam.
Reggel m&m's vagy egy fél tábla csoki és egy Hell ice Coffee.
Ebédre például paprikás krumpli kolbásszal tésztával, vagy zöldség leves, krumplipüre, bolti fasírt. Tea, víz. Ilyesmi.
Vacsora déli maradék.
Lefekvés előtt is szoktam enni, többnyire nápolyit, vaníliás karikát, cukorkát, croissantt, ilyesmit, és üdítőt iszom.
Napi 20-30 kilométert biciklizem. Nem edzés miatt, munkámból adódik.
Lehet ez miatt nem tudok hízni.
De előtte irodában dolgoztam, és hasonlóan étkeztem, mégsem rakódtak rám a kilók.
Lehet, ilyenek a génjeim, fogadjam el?
Csak úgy szeretnék mondjuk 5-10 kilóval több lenni. Az már úgy látszana. Az ujjaim is olyan vékonyak, bátran zongorázhatnék, nem ütnék félre ...
Köszi
Vannak ilyen emberek, hogy megehetnek egy töltött lovat egy kád rizzsel akkor sem híznak :D
Vszeg többet égetsz mint beviszel. Egyél többet
Köszönöm a válaszokat
/mindenkit pozitívan értékeltem (94%os)/
Jó neked, irigyellek, de nagyon. ( Nyilván mert én meg kb vért izzadtam a fogyásért és azért is küzdök, hogy megtartsam a normál súlyom).
Amúgy igen, vannak olyan szerencsés emberek, hogy relatív sok kalóriát visznek be, mégse híznak.
Gyors az anyagcseréd.
Egyél többet. Valahol neked is van határa annak, hogy " bármennyit" ehetsz és nem hízol. Mindenkinek van. Ha eddig mondjuk napi 3500 kcalt vittèl be és nem reagált rá a szervezeted, emeld meg 4000-re, 4500 ra stb, addig amíg hízni nem kezdesz. Emellett azért javasolnám, hogy normàlis kajákat egyél, és kezdj el súlyzós edzéseket csinálni, így izmot építhetsz, lesz formád. Már ha eddig ezt nem csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!