Hogy tudnám elrontani az étvágyamat?
Figyelt kérdés
Középkorú férfi vagyok, apu testtel, fogynom kéne vagy 10-15 kilót. Az a baj, hogy fantasztikus jó étvágyam van. Nem zabálok, és odafigyelek, hogy mit eszek, de konkrétan mindig olyan étvágyam van, mint egy farkas falkának Szibériában. Amikor cigiztem, kávéztem, akkor nem volt ekkora, de azokat is elhagytam az egészség miatt. Most bármikor, bármit meg tudnék enni. Van e valami természetes étvágy csökkentő módszer? Tabletták nem jöhetnek szóba!2023. máj. 12. 08:37
1/4 anonim válasza:
SPORT!
Ha elkezdesz sportolni, nem lesz annyi idöd enni, másrészt meg a pluszban bevitt energia egy részét felhasználod. A harmadik elöny meg, hogy még normális formád is lesz.
2/4 anonim válasza:
Ne akard elrontani az étvágyadat. Az pozitív, ha az embernek jó az étvágya. Szimplán legyen önuralmad, illetve kösd le magad. Amikor én napi 8-9 órában bele vagyok feledkezve a munkába, akkor eszembe se jut enni, annyira le vagyok foglalva, pedig az étvágyam nekem is emberfeletti.
3/4 anonim válasza:
Nasiz valami egeszsegeset ket etkezes kozott, repat zoldsegeket valami martogatossal. Hazi zab suti vagy keksz, gyümölcsök, sok rosttol tovabb vagy tele. Smoothie fagyi stb
4/4 anonim válasza:
Szerintem ilyen nem létezik. Ha lenne ilyen, már minden súlyfelesleggel küzdő ember le tudott volna fogyni.
Én pl nagy nehézségek árán le tudtam fogyni, de iszonyat nehéz. És megtartani is.
Lényegeben ez arról szól, hogy egész életünkben korlátozni kell magunkat.:( Vagy kibírod, hogy kevesebbet eszel + kínszenvedve mozogsz és akkor tudsz fogyni, vagy nem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!