Hogyan néz ki egy átlagos 40 év feletti férfi teste?
Figyelt kérdés
2023. máj. 3. 10:54
11/18 anonim válasza:
A legtöbbnek nagy sörhasa van és nagy melle és nem foglalkozik sokat a testével, de van olyan is aki ekkor van a csúcson, de ez elenyésző
12/18 anonim válasza:
Magyarországon úgy néz ki egy átlagos negyvenéves férfi teste, mint egy teleszart zsák. Nyugat-Európában meg úgy, mint egy sportos, vékony férfitest.
13/18 anonim válasza:
"Huhh....Akkor én kihuzinthatom magam! :DDD"
Főleg a fitymádat, de szaporán
14/18 anonim válasza:
13 Azt meg minek? Ilyen testtel a negyvenesek között ezek szerint simán nyerő vagyok! :D
15/18 anonim válasza:
40 éves férfiként sportosan élek, egész kissrác koromtól. Nem vagyok kigyúrt, de sörhasam sincs. 190 cm vagyok és 80 kg. Bőröm feszes, nem löttyedt. Mondjuk nem dohányzom és alkoholt sem iszom. Próbálok egészségesen táplálkozni és élni.
18/18 Senior Séf válasza:
Manapság? Katasztrofálisan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!