170cm 80kg sok egy nőnek? Hány kg a jó?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 24. 08:50
1/9 anonim válasza:
Függ a testfelépítéstől, kortól is, de egy 50-től 65-ig szerintem.
Én 170cm vagyok 52kg-val 23 évesen, alapból vékonyabb testalkattal.
2/9 anonim válasza:
Igen, sok.
55 és 70 között ideális.
3/9 anonim válasza:
Nem vészes, nekem #teccene. Kalkulátor szerint 54-72 kg között lenne a versenysúlyod. Barátnőmnek is hasonló BMI-je van most, látszik rajta, de már éppen láthatóak a vonalai.
4/9 anonim válasza:
165 cm 48 kg
szerintem sok.
- 10-15 kg ok lenne
5/9 anonim válasza:
Ha nem kifejezetten izmos sportoló, akkor sok.
Én 60-70 között mondanám az ideálisat. Életkortól, testalkattól függően.
6/9 anonim válasza:
Ha izom akkor jó, ha zsír akkor mú!
8/9 anonim válasza:
Testalkattól nagyon függ. Lehet szexi is a dolog ha megfelelő helyeken van egy kis többlet súly. Illetve nagyban függ az ember párjának mi tetszik, lehet neki ez a tökéletes. A harmadik szempont ha terhesség, betegség stb miatt alakult így akkor gusztustalan lenne azt állítani, hogy ez sok. Nem olyan egyszerű ez, megnézem a táblázatban mennyinek kell lennem aztán az a jó csak....
9/9 anonim válasza:
Igen, sok.
60 a jó.
20-at kell fogynod.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!