Mekkora ezekből egy adag egy 170cm magas 50kilós felnőtt nőnek?
Mennyit ehet egyszerre ezekből?
-natúrjoghurtból
-Tejből(0,1)
-Mazsolából
-Cottage cheesből
-Főtt tojásból
-Sós földimogyoróból
Én 50 kilós nő vagyok. Nekem ennyi lenne a napi adagom:
joghurt: 1-2 pohár
tej: sosem iszom, de mondjuk 2 dl, nem zsírszegény
mazsola: 1-2 marék
cottage cheese: 100 g
tojás: 2 db/étkezés, naponta max. 6-ot tudnék megenni
földimogyoró: nem szoktam enni, de mondjuk 50 g, elég nehezen emészthető
Ha nem nagyon eszel mást, akkor az én adagjaim nem mérvadók, mert én sok mást is eszem, zöldségeket, húst, gyümölcsöt, főtt ételeket, napi 5 étkezéssel... Te vagy az éjszakai evő, aki 2-3 naponta eszik?
Igen én,köszi a választ
100gramm cottage cheese az kevesebb,mint egy dobozzal:o szóval neked elég egyszerre pár falatnyi étel,csak én vagyok ilyen bélpoklos:(
Az a helyzet, hogy én nem szoktam ezeket magukban enni, bár tojásból magában sem tudnék 3-nál többet bevágni. Mazsolát vagy mogyorót/diót csak nasinak eszem, ezért nem ennék többet, mivel nem ezekkel lakom jól.
Tejet már nagyon régen ittam, de reggelire bőven elég volt nekem 1 bögrényi. Túrót, sajtot sosem ettem magában.
Szerintem nem bélpoklos vagy, hanem táplálkozási zavarod van, de ezt nyilván te is tudod. Ha ritkán eszel, de akkor sokat, akkor egyél annyit, mert a szervezetednek szüksége van a tápanyagokra. Így is elég sovány lehetsz, ne korlátozd magad. Nyilván jobb lenne, ha naponta mondjuk 3x ennél kisebb adagokat, de már írtad máshol, hogy ez nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!