Miért lehet nagy a hasam?
170 cm és 68 kg vagyok
Nem vagyok kövér, magas, vékonyabb alkatú lány vagyok inkább a csontozatom erősebb és jobban húz.
Eléggé zavar hogy vékony vagyok de a hasam az nagy. Mit lehetne tenni ellene? Vagy vajon mi bajom lehet?
Csak azt eszem meg amit megtermelunk.. Hús, zöldségek gyümölcsok, házi tojás.. Van saját lisztunk és a kenyeret is én sütöm... Szóval semmi bolti. Mozogni mozgok eleget mert a tanyasi életmód megkoveteli és mindenféle mozgást végzek. Napvegere legtöbbször 20-30 ezer lépés jön ki... Szóval mi lehet a gond?
Hozzatennem nő vagyok és 26 eves
Mondjuk nekem ilyen súllyal nagy hasam volt, és nem éreztem magam csinosnak, szóval leadtam 10 kilót.
Eltűnt a hasam, a puffadás, mert végre figyeltem az étkezésre, a folyadékfogyasztásra, sportoltam...
Nem azt mondom, hogy fogyj, én azért tettem, mert nem éreztem jól magam, és az egyébként sem egészséges térdem is fájt a plusz többlettől.
Az első válaszoló... Akkor genetika lesz valószínűleg
Édesanyám is ilyen, nagymamám és dednagymamam is... ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!