Diétázók! Miket etettek ma?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2010. okt. 8. 15:46
1/13 anonim válasza:
Szendvicset sonkával, paprikával, uborkával, joghurtot, tojást, csirkehúst zöldségekkel.
2/13 anonim válasza:
Lecsós hús, brokkolikrémleves. Reggeli elmaradt. Lassan megint kéne enni, de nem vagyok éhes.
3/13 anonim válasza:
3almát,1banánt 3-ig, aztán kruplipürét tökfőzelékkel
4/13 anonim válasza:
Én megettem egy pizzát :)
(De én norbi módszerezem haha)
5/13 anonim válasza:
én 10tábla csokit meg egy egész dobostortát.utána befaltam a hűtőt és rendeltem csokis fánkokat!most épp a tejbegrízem főzöm és zabálom a vaníliás karikáim fagyival :D:DNYAAMMMMMMMMMMMMMM XD
6/13 anonim válasza:
persze csak gondolatban...:(xD 17:17es voltam
7/13 anonim válasza:
Hát én egész délelőtt dolgoztam, így négyig nem ettem semmit, utána meg egy kicsi zsíros fejhúst kenyérrel.
8/13 anonim válasza:
reggeli zabkása, tízórai alma, ebédre ettem 3 virslit sok paradicsommal és uborkával és egy kis mozzarella sajtot, délután megint ettem almát vacsorára meg még nem tudom mi lesz. edzettem 40 percet is. nekem nem kell fogynom semmit csak tartom a súlyom.
9/13 anonim válasza:
Reggelire gyümölcs, ebédre hal tökkel, nemsokára 1 kis csirke, salátával.
10/13 anonim válasza:
Reggelire: barnakenyeret sonkával + sajttal megsütöttem, ehhez szeletelt paradicsom + paprika + uborka
Ebédre: párolt thai zöldségek + natúr csirkehusi
Uzsira: salátát, szeletelt uborka + paradicsom + túró leöntve öntettel, ehhez natúr barnakenyeret.
Vacsi szerintem valamilyen zöldség lesz husival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!