A Turú Balázs féle Kontroll diétáról mi a
véleményetek? Próbáltátok már?
Figyelt kérdés
#kontroll diéta#turú balázs
2023. ápr. 10. 19:16
1/9 anonim válasza:
Kalóriadeficit, oké?
2023. ápr. 10. 19:39
2/9 anonim válasza:
Sose hallottam róla. Mi a lényege?
2023. ápr. 10. 20:40
3/9 anonim válasza:
Most megnéztem a honlapját. Nem sokmindent ír, de a kalóriadeficit lehet a lényege, mivel csak úgy lehet fogyni. Én is mindent eszem, szinte minden nap süteményt is, csak figyelem a kalóriákat és működik. Napi 3-500 kalóriával kevesebbet eszem a felhasználtnál (amennyire pontosan számolok) és 3 hónap alatt 6 kilót fogytam. Szóval szerintem felesleges ezért fizetni, magadtól is tudod számolni. De ha ez motivál, akkor próbáld ki!
2023. ápr. 10. 23:58
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kipróbálom a kalóriadeficites értendet.
2023. ápr. 11. 21:06
5/9 anonim válasza:
Kiskőrösi vagy Te is ?😀
Amúgy szerintem felesleges sok pénzt kiadni ezért.
2023. ápr. 14. 23:18
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, messzebb lakom. Miért nem érdemes kiadni érte ennyi pénzt?
2023. ápr. 17. 15:45
7/9 anonim válasza:
"Miért nem érdemes kiadni érte ennyi pénzt?"
Mert letöltesz egy ingyenes kalóriaszámláló alkalmazást, kölcsön kéred anyukád konyhai mérlegét, leméred a kajádat, beírod az alkalmazásba, az kiírja a kalóriatartalmát, te figyelsz rá, hogy deficitben legyél, és fogyni fogsz. Nem költünk pénzt kamu divatdiétákra.
2023. ápr. 17. 15:47
8/9 A kérdező kommentje:
Értem. Azt hittem, hogy többről van szó a Kontroll diétában.
2023. ápr. 17. 20:59
9/9 anonim válasza:
"Értem. Azt hittem, hogy többről van szó a Kontroll diétában."
Végülis többről van szó, mert gondolom a srác étrendet állít össze, elmondja, hogy mi az egésznek a lényege, ha közben segítség kell felhívhatod, szóval dolgozik a pénzéért. Motivál is, ha nem csak úgy nekiállsz egyedül. De biztos vagyok benne, hogy a lényege a kalóriadeficit, mivel más módszerrel lehetetlen fogyni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!