Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen testalkatból mit csinálj...

Ilyen testalkatból mit csináljak,hogy ilyen legyen? ⬇️

Figyelt kérdés

A lábaim meg az egész testalkatom,ugyanez:

[link]

[link]

Amugy 175 cm vagyok, 64 kg.

Nem izmos szeretnék lenni,a fenekem genetikailag is nagy szerintem,szoval ez a guggolas meg ilyesmi a rémálmom,hogy még nagyobb lesz.

Járok edzeni,nem iszom fehérjét és szénhidrát szegényen eszem.

De nagy a fenekem!

[link]

[link]

Kb ilyen..

Nekem ez lenne az álom alak,és nem tudom hogy az én adottságaimmal valaha elérhető lesz e…egyszerűen ne egyek? Vagy mit tehetnék ezért:

[link]

[link]

[link]

Bella Hadid nekem a csúcs…vagy pl Kecskés Enikő…imádom az alakjukat. Pici fenék,vekony comb,és nem tudom már,hogy mi kéne csináljak hogy inkább ebbe az irányba változzon a testem.

Ötletek?

Köszönöm!

24,n

2023. ápr. 6. 10:00
1 2
 11/19 anonim válasza:
75%
Én kalória számolgatás helyett egy jó pszichológust javasolnék. Láthatóan testkép zavarod van és az értékrended sem az igazi.
2023. ápr. 6. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
#8 nem tudom, hogy a kettes képen a nő plasztikázva van-e, vagy sem, de nekem is hasonló alakom volt, mikor elkezdtem edzeni, és zsírosabb voltam. Felsőtestről pillanatok alatt leadok minden zsírt, a fenekem, combom... na az makacs. Csak viszonyításképp: 60 centi a derekam, és diéta előtt 96 cm volt hozzá a fenekem (most asszem 92, szóval annyival nem lett kisebb). Plasztikára abszolút nincs pénzem :D Plusz a képen a csaj is alacsony, mint én, amitől az ilyesmi még feltűnőbb lesz. Szóval létezik természetesen is ilyen alkat. Van, aki szereti, van, aki nem.
2023. ápr. 6. 13:35
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem - az egészséged érdekében - jobban járnál, ha elfogadnád a jelenlegi alakod vagy legalábbis valami más célt tűznél ki. A belinkelt képeken látható hölgyek kórosan soványak. Lehet, hogy valakinek ez az alak tetszik, de egészséges módszerekkel ezt nem lehet elérni, hacsak nem vagy ilyen alkat eleve. Szigorú diétával, kitartással talán, de szerintem nem éri meg a fáradságot valami, ami csak kinézeti dolog, egészségi hozadéka nincs.
2023. ápr. 6. 17:25
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Elmondom, mit kell tenned. Fogod ezt a mondatod:

"Bella Hadid nekem a csúcs…vagy pl Kecskés Enikő"

És kicseréled az egyik nevét J.Lora, Amerikát meg Kardashianra (amelyiket akarod).

És márboldog is leszel! Problem solved.

2023. ápr. 6. 19:23
 15/19 anonim ***** válasza:
24%
Hát.. a mostani alakodért én odáig vagyok, de tudom, nem ez volt a kérdés.
2023. ápr. 7. 01:34
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz csontsovány gyenge, nem menstruáló nővé válni?

Ugyanis az általan linkelt "álomnők" kétlem, hogy menstruálnának, vagy bármi, olyan soványak :(

2023. ápr. 8. 16:26
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a genetikán múlik, ha alapból széles a csípőd meg rövid, tömzsi lábaid, combjaid vannak akkor edzhetsz akármennyit meg lehetsz napi 1000 kalóriás étrenden is, akkor sem leszel soha egy Victoria Secret alkat sosem.
2023. ápr. 9. 01:22
 18/19 NTBS ***** válasza:
Szerintem fogadd el magad.
2023. ápr. 9. 06:45
 19/19 anonim ***** válasza:
14-nek igaza van. Pont a mai világban lehet találni mindenféle testalkatú ikonokat. Akinek erre van szüksége az önbecsüléshez válasszon magának egy teltebb sztárt, akiért ugyanígy megvesznek a férfiak, ha nem jobban.. Bella hadidról én még sose hallottam férfiak szájából, hogy jó nő vagy szexszimbólum. Ahogy Victoria Beckham se jó nő, csak vékony. Ezen gondolkozz el.
2023. ápr. 9. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!