Szülés után hogy lehet újra feszes a bőr a hasamon?
mikor szultel?
ez a leginkabb genetika kerdese (ugyanugy ahogy a narancsborre valo hajlamossag vagy borrepedesre)
en 52 kgosan lettem terhes , 68 kg-osan szultem. a baba most 15 honapos. En 49 kg-ra letornaztam fogytam magam szerencsere megint. a hasam most 15 honap utan nez ki lassan ugy amilyen volt.
ez egy oriasi feladat a testnek szoval idot kell hagyni. van akinek sosem lesz olyan mint volt de sok torna, egeszseges kajalas segit. kremekben ne bizz...vannak draga mama kremek de nem ernek semmit.
Ez tényleg genetika. Nekem barátnőm világéletében vékony volt. Kislánya lett, 30 kg-t hízott terhesség alatt. Pár hétre rá már megint vékony volt, egy striàt nem látsz rajta.
Én hozzáképest egy picit teltebb voltam mindig (egyaltalán nem kövér)… de egy 5-10 kg-val több vagyok, mint ő. Nekem kisfiam lett, aki mellett összesen 8 kg-t híztam terhességkor. Szülés után el is tűnt, sőt fogytam is a szoptatáskor. Mégis olyan striáim lettek, amik soha nem fognak eltűnni... Ez sajnos ilyen, genetika kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!