Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ennyire kevés lenne az izmom?

Ennyire kevés lenne az izmom?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 73-4kg. 180cm de úgy nézek ki mint aki van vagy 80-90kg. Nöi mellem van férfi létemre stb.

De a barátaim 70-71kg akkor ök normálisan néznek ki. Ennyire kevés lenne az izmom? Leszeretnék fogyni, hogy normálisan nézzek ki de nem szeretnék 50kg se lenni..

Illetve a nöi mellet férfi létemre mütét nélkül fogyással ellehetne tüntetni?

2023. márc. 29. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem végeztél életedben semmi erősportot hosszútávon, akkor mitől lenne rajtad izomtömeg? Egyébként ezzel a magasságga la 73-74 kiló tökéletes BMI-t mutat, ergo esetedben tényleg valamilyen erősport általi izomépítés lenne célravezető, fogyókúra semmiképpen. Ha a "férfi létedre női mell" alatt gynecomastiára gondolsz, akkor azzal tessék elmenni szakorvoshoz, mert emögött a probléma mögött akár súlyos hormonbetegség is állhat.
2023. márc. 29. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kevés az izmod, én pl. 185 magas vagyok, 85-86 kg.

Nem tudom mennyire számítok izmosnak, nincsenek hatalmas izmaim, de szerintem azért inkább sportos formám van.

2023. márc. 29. 23:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Orvosnál ez a gynecomastia mennyibe kerülhet? Gondolok itt a mütétre jelenleg 2023ban?
2023. márc. 30. 01:11
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
Nem kell műtét. Mozogni kell.
2023. márc. 30. 01:17
 5/5 anonim ***** válasza:

"Illetve a nöi mellet férfi létemre mütét nélkül fogyással ellehetne tüntetni?"

Kellene egy kép róla, mert lehet hogy csak sima zsír, de lehet tényleg gynecomastia.

2023. márc. 30. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!