Ennyire kevés lenne az izmom?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 73-4kg. 180cm de úgy nézek ki mint aki van vagy 80-90kg. Nöi mellem van férfi létemre stb.
De a barátaim 70-71kg akkor ök normálisan néznek ki. Ennyire kevés lenne az izmom? Leszeretnék fogyni, hogy normálisan nézzek ki de nem szeretnék 50kg se lenni..
Illetve a nöi mellet férfi létemre mütét nélkül fogyással ellehetne tüntetni?
2023. márc. 29. 22:04
1/5 anonim válasza:
Ha nem végeztél életedben semmi erősportot hosszútávon, akkor mitől lenne rajtad izomtömeg? Egyébként ezzel a magasságga la 73-74 kiló tökéletes BMI-t mutat, ergo esetedben tényleg valamilyen erősport általi izomépítés lenne célravezető, fogyókúra semmiképpen. Ha a "férfi létedre női mell" alatt gynecomastiára gondolsz, akkor azzal tessék elmenni szakorvoshoz, mert emögött a probléma mögött akár súlyos hormonbetegség is állhat.
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg kevés az izmod, én pl. 185 magas vagyok, 85-86 kg.
Nem tudom mennyire számítok izmosnak, nincsenek hatalmas izmaim, de szerintem azért inkább sportos formám van.
3/5 A kérdező kommentje:
Orvosnál ez a gynecomastia mennyibe kerülhet? Gondolok itt a mütétre jelenleg 2023ban?
2023. márc. 30. 01:11
5/5 anonim válasza:
"Illetve a nöi mellet férfi létemre mütét nélkül fogyással ellehetne tüntetni?"
Kellene egy kép róla, mert lehet hogy csak sima zsír, de lehet tényleg gynecomastia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!