Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meforal segített beindítani a...

Meforal segített beindítani a fogyást?

Figyelt kérdés
IFG és IR-em van, diéta és sport mellett sem fogyok, most kaptam a diabetológustól a meforal 500-at, napi 2 szemet kell szednem. Segített beindítani a fogyást, akinek szüksége volt rá? Diéta és sport mellett természetesen.
2023. márc. 29. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Jelenleg mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. márc. 29. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Nekem diéta mellett se segített, sőt, gyakorlatilag nonstop hasmenésem és hányingerem volt tőle, alkalmanként hánytam is. elegem lett ebből az állapotból és nem szedtem tovább. El is múlt minden mellékhatás.
2023. márc. 29. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Dietetikus által összeállított étrendem van, 160 g ch és 1400 kcal. Mellette heti egy trx edzés, 2 kangoo jumps és aktív alapéletmódom van. Pörgős fizikai munkát végzek, sétálok naponta a gyerekekkel és a kutyával. 94 kg vagyok, 165 cm, nő. IR, IFG, PCOS betegségekkel. Terhességem előtt normális súlyom volt, terhesen nem híztam, de cukros lettem, szülés után pedig romlott az állapotom és diéta ellenére is folyamatosan híztam.

Most kaptam a meforalt.

2023. márc. 30. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!