5-7 kg fogyás már látszódik az arcon is?
Figyelt kérdés
Soványabb lesz?2023. márc. 29. 16:05
3/10 anonim válasza:
Majd ha lóg az állad alatti bőr, rájössz. És a legszörnyűbb, hogy azzal nem tudsz mit kezdeni. Igaz, a többivel sem.
4/10 anonim válasza:
Attól függ mennyiből adod le az 5-7 kilót. Ha 52 vagy akkor látszik, de ha 95 akkor nem.
6/10 anonim válasza:
Változó hogy kinél hogy látszik. Ha valaki nagy fejű lehet jobban észreveszed de lehet pont azért nem mert még sok van rajta.
Én hamar láttam az arcomon a változást.
9/10 anonim válasza:
Az attól függ mennyi a felesleg.
Plusz nem mindenkinek ugyanolyan ütemben távozik a felesleg a különböző testtájakról fogyás közben. Van akinek az arcán látszik meg legelőször, másnak máshol.
Nekem pl nagyon sok feleslegem volt, és -20-30kg sem látszódott az arcomon egyáltalán. A hasamon viszont már 15kg mínusz is látszott. Nekem olyan -40-50kg körül kezdett kisebb lenni a fejem, tokám. Úgy általában meg -60kgnál kezdte észrevenni a környezetem, hogy történik velem valami. Akkoriban kaptam az első megjegyzéseket, beszólásokat, 1-2 gratulációt.
10/10 anonim válasza:
75ről 68ra fogyásomkor semmi nem látszódott az ég világon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!