Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha barátnőm 13 éves,58 kiló...

Ha barátnőm 13 éves,58 kiló és 159 cm az jó? vagy fogyókúrázzon?

Figyelt kérdés
-
2008. dec. 28. 19:26
 1/6 anonim válasza:
9%

Fejlődő szervezet, még fiatal,de szerintem oda kellene figyelnie.

Én 19 éves vagyok, 160 cm, és 48 kg. Most ezt elképzelve, dundus lehet a lányzó.

2008. dec. 28. 19:45
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

13 evesen eleg sportolni es eltunik a felesleg, nem kell semmilyen fogyokura.

(Tigi)

2008. dec. 28. 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
13 éves korban ez még jó így ahogy van, nem kell fogyókúráznia. Más se hiányzik, hogy gyerekként kezdjen ilyen dolgokkal foglalkozni. Moly
2008. dec. 28. 20:54
 4/6 anonim válasza:

szia, te hogy zudsz 48 kg maradni?

adhatnál 1-2 tippet

13 éves leszek, 169 cm vagyok és 58-61 kg között ingázok minden nap, ez normális?

2008. dec. 31. 18:07
 5/6 anonim válasza:

ja és még valami

már 3 éve rendszeresen járok versenytáncra, heti 4szer 2 óra, és csak a vádlim erősödik. a derekamról hátul, és a combomról nem megy le semmi, mit csináljak hogy lemenjen?

2008. dec. 31. 18:09
 6/6 anonim válasza:

Én nem tudom,hogyan vagyok csak 48 kg. Soha sem sportoltam, a tesiórákon is csak a minimális dolgokat csináltam,amiket kellett. Pedig nem is eszem keveset,meg szeretek majszolni.

Úghogy én sajnos nem tudok semmilyen hasznos tippet adni,hogy hogyan fogyhatnál le, kedves válaszadó,aki kérdeztél.

Esetleg hullahopp karika, felülések, gugolások, ami a feneket is formálja.:)

2009. jan. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!