Diétás panírmorzsára tudtok bevált terméket?
"A mikrobiom problémákra úgy találtam rá egyébként, hogy rengeteg a fogyni képtelen ember manapság, IR-es stb, és állítólag a mikrobiom sérülésénél van a kutya elásva."
Ott van a kutya elásva, hogy a kalóriatöbblet miatt híznak. Ez nem egy eldöntendő kérdés. Hízni a többlettől, fogyni a deficittől fogsz, ennyi a titok.
A szénhidrátot visszafogni diétában a legnagyobb hülyeség.
Schobert Norbi is például csak azért ennyire sikeres, mert low carbot tolja mindenkinek. Az pedig köztudott, hogy 1g ch 3-4g vizet köt meg a szervezetben, azaz, ha Te egyik héten ettél 400g cht, a másik héten meg 0g ch-t, akkor a mérleg szerint fogytál, de ez csak víz. :D Sajnos ennyire könnyű átverni az embereket.
A "betegség miatt nem tudok fogyni" dologról meg csak annyit, hogy, akik ezt állítják, 99.9%-ban makk egészségesek, csak kell valami kifogás, hogy miért nem megy a fogyás. 1 dolog kell hozzá, kalóriadeficit. Sőt, akinek pajzsmirigy problémái vannak a legrosszabb esetben is maximum kb. 30%-kal térhet el az alapanyagcseréjük egy egészséges emberrel szemben. Tudod mi az, ami egyezik? Az, hogy Ők is a deficittől fognak fogyni, mint mindenki más. Nekik valóban jobban oda kell figyelni, mert kevesebbet ehetnek, de 1 dologra van szükségük, deficitre..
Áltasd magad nyugodtan a low carb, glutén, hasonló baromságokkal, de, amíg nem leszel deficitben, nem fogsz lefogyni, és ez tény.
"Amúgy meg ha ilyen egyszerű lenne, hogy ne zabálj és mozogj, majd lefogysz, akkor miért nem sikerül rohadt sok mindenkinek?"
Mert nincsenek kalóriadeficitben. Mozoghatsz bármennyit, de, ha nem vagy deficitben nem fogsz lefogyni.
"Annyira azért nem bonyolult, meg kibírhatatlan, még ha akaratgyenge is, előbb utóbb eljön az a szint minden fogyni vágyó embernél, hogy semmi sem tántoríthatja el és kőkeményen betart minden diétát."
Nálam is eljött ez a pont, lassan 3 évvel ezelőtt. 35kgot adtam le.
Ki nem találnád hogyan... Kalóriadeficit.
"És ekkor jön az, hogy bármit csinál, mégsem fogy, sőt még hízik is..."
Persze, hízik, mert kalóriatöbbletben van. :D Nem egy atomfizika ez.
Azt kell megértened, hogy lényegtelen milyen betegség áll a háttérben, a 2 fő mozgatója a szálaknak a kalóriadeficit és a kalóriatöbblet.
A tk kenyeret amit eszel, száritsd ki (elol hagyod 3 napig vagy tepsiben 100 fokon 20 perc es hagyod kihulni) es ledaralod.
Ha elegge kiszaradt, zart uvegben honapokig elall
Nagyobb noltokban lehet venni tk panirmorzsat.
Vagy panirozz zabliszt es zabpehely keverekebe, az is finom
Lehet kapni tk panírmorzsit, de én pl nem szeretem.
Ha spórolni akarsz a kalóriákon akkor tunkold tojás helyett (sós-fokhagymás) joghurtba a husit.
Csinálj magadnak panírt.
Teljes kiörlésű vagy ha úgy tetszik akkor glutén mentes kenyeret amit amúgy szoktál enni szárítsd meg és daráld le.
A "Táplálkozásbeállítást" meg kerüld el messziről. Nálam ott elvágták magukat hogy képesek leírni, hogy a tamácsaikert semmilyen felelősséget nem vállalnak. Magyarul ha az ő szar tanácsai miatt valamilyen hiánybetegseged alakul ki (ami nagyon könnyen lehetséges, hiszen nagyjából tojáson, csirkemellen és amaránton kellene élni szerintük), akkor ők mossák kezüket.. Az ilyenek nem szakemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!