Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Betegség alatt hízni?

Betegség alatt hízni?

Figyelt kérdés
3 napja vagyok lázas/hőemelkedés, náthás betegen. Az első 2 nap szinte ki sem mozdultam az ágyból, nagyjából nem bírtam enni semmit. Kivéve a pogácsát. Na ma ráálltam a mérlegre és plusz 2 kiló. Ez hogy lehet? Azért nem kilószámra ettem belőle.
2023. márc. 21. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
1-2 kiló plusz mínuszba mindig bele játszik
2023. márc. 21. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2 nap alatt nem lehet ténylegesen testzsírban hízni. Ez ilyenkor csak megkötött víz. Ráadásul 1-2 kilót egy egészséges ember testsúlya is ingazdozik napi szinten. Majd ha 5 kilóval mutat többet a mérleg, akkor kezdj el gondolkodni.
2023. márc. 21. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
1%
Én megfázva, lázasan is edzettem. Semmi bajom nem volt belőle. Nem, majd nem edzek, mert kicsit náthás vagyok, az ki van csukva. Edzeni kell, mint a gép, minden nap.
2023. márc. 21. 14:43
 4/5 NTBS ***** válasza:
Ritkán, de előfordulhat.
2023. márc. 22. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Vizet tartasz vissza. Relax.

Amint vege a vetegsegnek, utana 3-4 nappal merj sulyt. Addig ne. Akkorra all be

2023. márc. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!