Szerintetek is kövér vagyok? Képpel
"ha nem veszel szoros nadrágot, illetve ha följebb húzod kicsit, ahol a legszélesebb. Sokkal vékonyabbnak fogsz látszani, valamint az alakod is szebb lesz, nőiesebb"
Ez aztán nagy ötlet, hájleszorító ruha. Nem az, hogy sportolás, áh, minek az.
Te nem kövér vagy hanem egy önbizalom hiányos idióta ha elhiszed hogy kövér vagy ahelyett hogy magadra néznél...
Bocs, csak érzékletesebb volt így
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér!
A barátod szerintem azért mondogatja ezt inkább - szerintem jogosan -, mert nincs semmi alakod, izomzatod, domborulataid. Bocsáss meg, nem bántásképp mondom, de szerintem úgy nézel ki a képen, mint egy darab deszka és kifejezetten látszik, hogy ez a mozgáshiányból, sport nélküli életmódból fakad.
Szóval röviden: abban igaza van, hogy ideje lenne elkezdened mozogni valamit, sportolnod kéne mindenképp. Abban nincs igaza, hogy kövér vagy, sőt, néhány kiló (izom) nem ártana ha lenne még rajtad. Tehát inkább alakformálás és egészség céljából javaslom Neked a mozgást tiszta szívemből. Eleinte nehéz, rossz lesz, de aztán meglátod, "függővé" válsz, lételemed lesz a mozgás és jótékony hatásai is lesznek! :)
Remélem, tudtam segíteni! További szép napot! :)
A barátodat vidd el egy szemműtétre. Akinek pasi létére nem jön be az úgymond széles csípő, az nem is pasi. Fogynod nem kell, inkább hízni. Jah, és a póthajadat vetesd le, az tényleg gáz!
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!