Van akinel a viz es rago kombo hasznalt fogyashoz?
Figyelt kérdés
nyilvan ennek is mellette csak kevesebbet es kevesbe zsiros eteleket
es a sok vizzel telitenem el magam leginkabb
van akinek bevalt? ha igen akkor hogyan
mennyi ido alatt hany kilo ment le
19L 157cm 54kg, nem erzem jol magam
az arcomra hizok
testemrol meg fogyok
hogyan lehetseges ez?
2023. márc. 10. 23:51
1/5 anonim válasza:
Ne csináld kérlek! Nagyon rosszat teszel magadnak. A mentol nem tesz jót a gyomorfaladnak, kialakulhat reflux is. A nem evés pedig alapból egészségtelen, de ezt te is jól tudod, úgy látom!
Az eredményes fogyáshoz egészséges ételek fogyása és rendszeres sportolás elengedhetetlen. Olvass utána, tájékozódj.
2/5 anonim válasza:
Még mielőtt ennél tovább szivatod magad a butaságokkal, előtte olvasd el ezt a cikket:
3/5 anonim válasza:
Nem hízol az arcodra, hanem fel van püffedve, az egészségtelen életmód miatt.
5/5 anonim válasza:
Próbálj meg egészségesen étkezni, ne vedd el magadtól az edességet, minimálisat egyél, annyi belefer, a 75%-os (legalább) etcsoki kis mennyiségben még egészséges is. Ha egészségesen etkezel,mozogsz, akkor napi 2-3 kocka csoki miatt nem fogsz kudarcot vallani a fogyásban/egeszseges eletmodban. Valamint napi 2-2,5l víz, próbáld ki a kardió edzeseket is vagy akár sulyzos is szoba jöhet, de ha fogyás, akkor kardió . A rágó+víz nem megoldás, hosszú távon nagyon nem jo a szervezetednek. Az is segít ha úgy gondolsz az egész dologra hogy "egeszseges életmódot követsz" szimplan es nem fokent a fogyas a cél. Par hét-hónap mulva latni fogod a változást, de ha nem, akkor sem kell feladni, valakinek hosszabb idő is lehet ez a folyamat . Egyébként szerintem egyáltalán nem vagy túlsúlyos, de megértem ha változtatni szeretnél, remélem tudtam egy kicsit segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!