Most akkor hogyan? Mi alapján?
1.5éve szültem. Szülés elött nem volt sosem baj a testemmel
Annyot ettem, amennyit akartam, nem sportoltam. Mégis meg voltam elégedve.
Most iszonyú nagy hasam van, a csípőm is durva.
Hiába vagyok kg-ra annyi, mint mikor teherbe estem.
Most jutottam el oda, hogy tenni akarok ellene, undorodom magamtól
Tiktokon most 1000videó jön velem szembe.
Az egyik, hogy elég a napi 1 óra kardió. Következő, hpgy a kardió nem jó, csak a súlyzós edzés.
Másik, hogy hagyjam el a lisztet/cukrot, következő videó, hogy nyugodtan egyem, csak mértékkel.
Egyiknél, hogy nincs kifejezett test edzés, ugyértem, hogy pl csak hasra, csípőre, a másiknal, hogy van.
Egyszerűen csak ellentmondások a videókban kb.
70kg vagyok egyébként, 167-8cm magas. Súlyban mindig ennyi voltam, csak más test arányokkal.
Itthon tudnék csak bármit is csinálni, a gyereket nem nagyon tudom kire hagyni.
Szóval mi alapján haladjak?
Eddig amit tettem, a napi 8000lépést próbálom tartani, illetve minden étkezésbe beépíteni valami zöldséget.
Ja illetve az alvás.. az alvás pihentető, zsírégető, stb..
Ha nincs minőségi alvás, akkor fogyás sem lesz.
Namármost az én drága lányom 2óránként kel 1.5 éve. Esélyem nincs egy pihentetőt aludni. Akkor le sem tudok fogyni?
Hogyha a SÚLYOD ugyanannyi, mint szülés előtt, akkor nem zsírban híztál, hanem a kinyúlt bőr miatt tűnik sokkal nagyobbnak a hasad.
Megjegyzem, már a 70 kiló is a súlyhatárod felső értéke (voltam annyi, az ízületeim nem igazán szerették a 10+ kiló többletet :( )
Na erre azt mondták, hogy ez nem jó, mert akkor hiába fogyok, izomból fogok, nem a zsírból.
Ezért mondom, ki érti ezt?!
"nem jó, mert akkor hiába fogyok, izomból fogok, nem a zsírból"
Majd ha versenysportoló vagy, testépítő vagy, erőemelő vagy, és van rajtad egy kimagasló izomtömeg, akkor félj ilyen baromságoktól. Addig kalóriaszámoláson alapuló kiegyensúlyozott étrend, progresszív súlyzós edzés, mellette kiegészítő kardió. Hajrá!
4!
A kezem/lábam fogyott. A hasamon lett zsír. Így vagyok kg-ban ugyan annyi.
Szülés előtt is sok volt ez a súly, de egy dolog fontos tulajdonképpen: kalóriadeficitben legyel.
Minden más csak kiegészítés, alvás, liszt, cukor, makro-mikro, először egy jó etrend kell megfelelő kalóriadeficittel.
Gyere le a tiktokról.
Tarts mérsékelt kalóriadeficitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!