Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vacsira grillezett hús?!

Vacsira grillezett hús?!

Figyelt kérdés

barátoknál leszünk 3 napot és este akarnak grillezni..

nekem a vacsim mindig csak egy natur joghurt..

ha azt eszem hízhatok? vagy milyen húst egyek?

2010. okt. 5. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

A hús sokkal jobb,mint az agyoncukrozott joghurt.

És a szénhidrát hizlal,nem a fehérje.A hús az a fehérje.

2010. okt. 5. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

százszor jobb vacsorára a grillezett hús a joghurtnál. zöldségköretet egyél hozzá, esetleg barnarizst. kenyeret, krumplit ne.

és a hús se legyen zsíros. csirkemell jó, és finom is grillezve.

2010. okt. 6. 04:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy (3) nap alatt sem meghízni, se m lefogyni nem lehet. Én a helyedben megenném, amit adnak és élvezném a társaságukat. A hús amúgy sem hízlal, vacsorára sem. Gondolom, kenyérrel vagy salátával lesz. Saláta mindenképpen mehet, én speciel a kenyeret is megenném.

Nyaranta mi is sokat grillezünk. 2-3 alalommal még azt is megengedem magamnak, hogy süssek egy szelet szalonnát és megegyem hagymával és zsíros kenyérrel. Tudom, hogy hízlal és semmi szükségem rá, de visszahozza a gyerekkori kirándulások emlékét, jól érezem magam tőle, hangulatos. De hiszem, hogy évi 2-3 szelet szalonna nem árt meg.

2010. okt. 6. 11:20
 4/4 A kérdező kommentje:

okéés de akkor mit ebédeljek?

pl. a csirkecomb jó?

2010. okt. 6. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!