Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen következménye lehet ha?

Milyen következménye lehet ha?

Figyelt kérdés
Minden nap reggel 6-tól este 6-ig 3 óránként iszok egy zacskós levest,mellé pedig mulitvitamint szedek ami fedezi a napi vitamin és ásványi anyag szükségletem,+ hajvitamin és ricinus olaj a hajhullás ellen.És természetesen valamennyi sport is.
2010. okt. 5. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, talán nem lesz veseköved.
2010. okt. 5. 20:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Hosszútávon a zacskós levesektől frankón narancsbőrös leszel. Ugyanis tele van mindenféle szar tartósítószerrel és sóval. Nekem mióta leszoktam a zacskós levesekről és sokat iszok, totál eltűnt.

Rövidtávon meg második vagy harmadik nap nap a gyengeségtől örülsz majd, ha fel tudsz állni. Jóesetben negyedik napon feladod, bezabálsz és felszedsz mondjuk 3 kilót. Ha kitartó vagy, akkor leolvad rólad az izmod, amíg a zsír megmarad és frankó kis löttyedt segged lesz. A hajad elkezd hullani, kimarad a menzeszed, stb. Soroljam még?

2010. okt. 5. 20:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ilyen csóró vagy,hogy nem telik kajára,akkor csinálhatod,de én inkább előleget vennék fel és vennék normális fogyókúrás kajákat.Húst,tojást,túrót,rizst,zöldséget.
2010. okt. 5. 22:09
 4/4 anonim ***** válasza:
és a fehérjeszükségleted mi a szar fogja fedezni?
2010. okt. 6. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!