Folyamatosan csak hizok de mégis hogyan?
Egy ideje szar a kozerzetem és bármit eszek nem lakok jól, ill. 2-3 óránként mintha leesne a vercukrom így kénytelen vagyok enni és csak 1,5-2 zsemlevel érzem hogy jól laktam. Emiatt hogy többet ettem 10 kg-t hiztam kb.
Amióta próbálok figyelni a kaloriakra és mozgok (egyébként itthon vagyok és nem mozgok sokat) lassan de így is hizok. Derekam és a csipom is nagyobb lett megint 1-2 centivel. Kétségbe vagyok esve, nem tudom így elfogadni magam. Miben lehet a probléma?
Te magad is írod, hogy többet eszel és nem is mozogsz sokat. Akkor egyértelmű a hízás.
Próbálj meg sok rostos ételt és fehérjedús ételt beiktatni az étrendedbe. Ezek jobban telítenek. Az étkezések között igyál sok vizet. És végül próbálj meg többet mozogni. Több mozgás=több kalória égetés.
3-as: többet ettem és kevesebbet mozogtam, mar nem.
Egyébként hiába eszek fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt 5 percig érzem jól lakottnak magam és utána jön az éhségérzet.
1800 kalória között ehetek és 66 kg, 24 éves vagyok
Inzulinrezisztenciára utal, mihamarabb fordulj a háziorvoshoz.
De az is lehet, hogy csak unatkozol, és a fehér zsemlékkel addig cibálod a vércukorszinted, míg végképp rákerülsz a hillámvasútra.
Mindenképp egyél a zsemle mellé zöldséget, sokat, pl. 3-4 szál sárgarépát vagy másból ennyit, és fehérjeforrást is. Aztán foglald le magad. Így, ha nagy gáz nincs, ki fogod tudni tolni a megéhezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!