Még megehetem, vagy ma már inkább ne?
Figyelt kérdés
Szóval reggelire ettem 3 almát és banánturmixot ittam (1 banán, 2 dl tej, semmi több)
Ebédre ettem egy szelet rántott húst (tenyeremnél kicsivel kisebb), és ittam egy Knorr zacsislevest. Ihatok még egyet, vagy ez sok már?(nagyon szeretem...)
2010. okt. 5. 14:54
1/7 anonim válasza:
szerintem a zacsislevestől csak éhesebb leszel
2/7 anonim válasza:
A zacskóslevesben szinte semmi nincs(persze jó voltna tudni, milyen fajta), szerintem nyugodtan :)
3/7 A kérdező kommentje:
Knorr Bögrés Brokkolikrémleves...
2010. okt. 5. 15:05
4/7 anonim válasza:
szinte semmi, egy kölyökmacska megeszik ennyit, legfeljebb ő hízik tőle.
5/7 anonim válasza:
Zacskós levesből 2 kanállal is sok.
Csattogj el a boltba, vegyél brokkolit meg tejfölt, főzz magadnak valódi levest, abból ehetsz, amennyit akarsz. Ezt a szemetet meg dobd ki. Csak a csomagoláson látott brokkolit.
Mellesleg kevesebbet ettél összesen, mint egy normális ember reggelije.
6/7 A kérdező kommentje:
Elmennék a boltba, persze ...:) Csak arról van szó, hogy valamiért nagyon szeretem ezeket a kis mű izéket.::) Tudom, nem túl jó, de legalább ezekért vagyok oda, nem a csokiért, piáért, drogokért :) Attól egy fokkal jobb :P
2010. okt. 5. 15:19
7/7 anonim válasza:
még vagy 8at is megihatnál, mert lófsznyira nem elég amit ma ettél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!