Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki kövér, az is marad?

Aki kövér, az is marad?

Figyelt kérdés

A 20-25 év közötti 'elhízott' emberek hány százaléka kéles legalább egy éven keresztül NORMÁLIS testösszetételt vagy testtömeget elérni?

Nekem az az érzésem hogy nagyon kevesen vannak. Mondjuk olyan 5% körül

2023. febr. 17. 23:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20: nekem nincsenek kétségeim a szakértelmével kapcsolatban, komolyan gondolom, hogy nagyon beleásta magát a témába, és ezt a munkát tisztelem.
2023. febr. 19. 20:26
 22/25 anonim ***** válasza:
68%

21. Aki szerint a kalóriadeficiten múlik minden fogyás minden embernek, a nulla egyéni tényezők, a személyes problémák, a mentális, és vagy a fizikai állapotok, betegségek, korábbi életkörülmények,stb stb lényegtelenek,és semmi más nem számít, és hogy akinek nem megy a dolog akár hosszú évekig, x okok miatt, az csak akaratgyenge lusta lehet, annak bizony erősen hiányosak az ismeretei.

A túlsúly/elhízás egy összetett probléma, és a kezelése is az. Ennyi.

2023. febr. 19. 22:14
 23/25 A kérdező kommentje:

Lássuk be, a kövérség legtöbbször mentális eltérés kivetülése. Úgymond szem a lélek tükre!

+ ép testben ép lélek.

2023. febr. 19. 22:39
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
22: pont ezt mondom, hogy a sztenderd táplálkozás részét jól érti, csak azt nem, hogy ez egy rendszerben létezik (test-lélek), ha tetszik, holisztikus szemléletben.
2023. febr. 19. 22:39
 25/25 anonim ***** válasza:
23: szerintem ez már egy fokkal tovább men annál, mint amit mi mondunk. De szíved joga így gondolni.
2023. febr. 19. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!