Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem tanácsokat adni?

Tudnátok nekem tanácsokat adni?

Figyelt kérdés

Mindent elfogadok!

16 éves vagyok 77,5 kg és 180 cm magas. A médiában és a való életben is , látom az embereket,hogy milyen lapos hasuk és milyen jó alakjuk van. Igazabol a szüleim és felnőttek szerint, nem vagyok kövér viszont zavar,hogy van combom, és van egy kis hasi zsírom is, sőt még a mellem (vagy nemtudom fiúknál mit mondanak erre) de kicsit lóg. Ez ellen én nagyon szeretnék tenni,hogy nyáron a strandon ne kelljen behúzott hassal bemennem a vízbe stb :)

Nem sportolok, de a napi 500 elégetett kalória mindig megvan.(okosóra szerint)

Étrendben,mozgásban és kritikában bármit elfogadok!

Köszönöm szépen mindenkinek előre is!

2023. febr. 16. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél fel konkrét kérdést, és akkor lesz mire válaszolni. Most tanítsunk meg a komplett dietetikára, sportelméletre, mindenre egy kommentben? Ezek enyhén szólva nem olyan témák, amiket pár mondattal össze lehetne foglalni. Mi a kérdés?
2023. febr. 16. 18:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen mozgási formákat ajánlotok,milyen étrendeket,és egyéb tanácsokra vagyok kiváncsi
2023. febr. 16. 18:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen sportág, amire van lehetőséged, és amiben örömöd leled, és amiben képes vagy fokozatosan lépni a szinteket, ezáltal egyre jobbá és jobbá válni, legyen az testépítés, box, foci, úszás, gördeszka, tenisz, futás, teljesen mindegy. Emellett legyen egy fizikai aktivitásodnak megfelelő, szintentartó kalóriabeviteled (a jelenlegi BMI-d teljesen normális a magasságod viszonylatában), kerüld a hozzáadott cukrokat, a telített/transz zsírokat, az ultrafeldolgozott élelmiszereket, a mesterséges adalékanyagokat, részesítsd előnyben a zöldségeket, a gyümölcsöket, a hüvelyeseket, a magvakat, a teljes kiörlésű gabonákat, adott esetben a halakt, sovány húsokat.

Ennél nagyobb általánosságokat nem lehet írni konkrét kérdés hiányában.

2023. febr. 16. 18:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Esetleg,ha itthon adott egy evezőgép és futópad, azokat milyen formában és milyen időtartamon keresztül érdemes használni?

2023. febr. 16. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Tudnátok nekem tanácsokat adni?"

Igen!

Ne foglalkozz se a médiával, se más emberekkel !!

Ha te jól érzed magad a bőrödben, azt ne a másik ember alakjától tedd függővé és ne érezd úgy, hogy neked behúzott hassal kell strandolnod!

Téged nem a kis zsírod zavar, hanem az, hogy más akarsz lenni, olyan, mint mások és nem olyan, mint amilyen vagy.

Ha mások kövérebbek lennének mind körülötted, akkor nem zavarna a dolog! :)

2023. febr. 16. 18:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem én, de viszont engem is zavar,hogy van egy kis felesleg rajtam
2023. febr. 16. 18:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6: igen, de csak azért zavar téged, mert ahogy le is írtad:

"A médiában és a való életben is , látom az embereket,hogy milyen lapos hasuk és milyen jó alakjuk van. "

2023. febr. 16. 18:40
 8/9 NTBS ***** válasza:
Mozogj többet.
2023. febr. 17. 06:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Olvass könyveket edzés és táplálkozás témakörben.

Itt nem fogunk tudni neked olyan kielégítő választ adni, mint amit ezekből a könyvekből kinyerhetsz.

2023. febr. 17. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!