Tudnátok nekem tanácsokat adni?
Mindent elfogadok!
16 éves vagyok 77,5 kg és 180 cm magas. A médiában és a való életben is , látom az embereket,hogy milyen lapos hasuk és milyen jó alakjuk van. Igazabol a szüleim és felnőttek szerint, nem vagyok kövér viszont zavar,hogy van combom, és van egy kis hasi zsírom is, sőt még a mellem (vagy nemtudom fiúknál mit mondanak erre) de kicsit lóg. Ez ellen én nagyon szeretnék tenni,hogy nyáron a strandon ne kelljen behúzott hassal bemennem a vízbe stb :)
Nem sportolok, de a napi 500 elégetett kalória mindig megvan.(okosóra szerint)
Étrendben,mozgásban és kritikában bármit elfogadok!
Köszönöm szépen mindenkinek előre is!
Bármilyen sportág, amire van lehetőséged, és amiben örömöd leled, és amiben képes vagy fokozatosan lépni a szinteket, ezáltal egyre jobbá és jobbá válni, legyen az testépítés, box, foci, úszás, gördeszka, tenisz, futás, teljesen mindegy. Emellett legyen egy fizikai aktivitásodnak megfelelő, szintentartó kalóriabeviteled (a jelenlegi BMI-d teljesen normális a magasságod viszonylatában), kerüld a hozzáadott cukrokat, a telített/transz zsírokat, az ultrafeldolgozott élelmiszereket, a mesterséges adalékanyagokat, részesítsd előnyben a zöldségeket, a gyümölcsöket, a hüvelyeseket, a magvakat, a teljes kiörlésű gabonákat, adott esetben a halakt, sovány húsokat.
Ennél nagyobb általánosságokat nem lehet írni konkrét kérdés hiányában.
Köszönöm a válaszod!
Esetleg,ha itthon adott egy evezőgép és futópad, azokat milyen formában és milyen időtartamon keresztül érdemes használni?
"Tudnátok nekem tanácsokat adni?"
Igen!
Ne foglalkozz se a médiával, se más emberekkel !!
Ha te jól érzed magad a bőrödben, azt ne a másik ember alakjától tedd függővé és ne érezd úgy, hogy neked behúzott hassal kell strandolnod!
Téged nem a kis zsírod zavar, hanem az, hogy más akarsz lenni, olyan, mint mások és nem olyan, mint amilyen vagy.
Ha mások kövérebbek lennének mind körülötted, akkor nem zavarna a dolog! :)
6: igen, de csak azért zavar téged, mert ahogy le is írtad:
"A médiában és a való életben is , látom az embereket,hogy milyen lapos hasuk és milyen jó alakjuk van. "
Olvass könyveket edzés és táplálkozás témakörben.
Itt nem fogunk tudni neked olyan kielégítő választ adni, mint amit ezekből a könyvekből kinyerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!