Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Azok az influencerek akik...

Azok az influencerek akik műtét segitségével fogytak le, azok nem csalók?

Figyelt kérdés
Akik gyomorszűkítő műtétnek köszönhetik a fogyásukat, azok miért olyan büszkék magukra? Szinte semmit nem kellett csinálniuk, csak kés alá feküdni. Nem a saját akaratukkal, kitartó munkájukkal fogytak le. Csak nem tudnak annyit enni a műtétnek köszönhetően. Egyesek meg ezután lettek fitness influencerek, és a nagy fogyásukkal hakniznak..szerintem ez akkora csalás.
2023. febr. 12. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén, szerintem gyomorszűkítő műtét ide vagy oda, ha valakinek "túlevési" problémája van, akkor ha nem változtat, akkor a műtét után úgy is visszahízik. Szóval mindenképp változtatni kell. Én nem gondolom csalásnak amúgy, szerintem attól még így is tenni kell érte, hogy a súlyt megőrizd. Mert amúgy lehet, hogy a gyomorszűkítő műtét után el leszel egy ideig, de szerintem nagyon gyakori, hogy pár év után elkezdik visszahízni az emberek a leadott súlyt. Szóval nem elég ide csak a műtét, hanem változtatni kell az életmódodon. Szerintem aki a műtét előtt is gyakran túlette magát, az érzelmeit az evésbe folytotta, stb, azzal műtét után is ugyanaz az lesz ha nem változtat, hiába lett a gyomra összeszűkítve.
2023. febr. 12. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
33%

De, csalásnak gondolom, és volt is, hogy összeszólalkoztam az egyikkel kalóriabázisos FB csoportban. A gyomorszűkítés vagy gyomorcső műtét, és ugyanígy a szurkálós cukorbetegeknek való gyógyszerek mind annak beismerése, hogy az illető akaratgyenge, másokkal végeztette el azt a munkát, amit neki kellett volna.

Ha logikusan nézzük, a műtét után szigorú, alacsony kalóriás étrendet kénytelen tartani az illető. Nincs sok választása, nem is bír többet enni. Magyarul ha ugyanezt az étrendet tudná önerőből tartani, akkor műtét nélkül is le tudna fogyni. De még csak nem is lenne muszáj lemenni a műtét utáni 1000-1200 kcalra, elég lenne a saját kalóriasávjukban enni. Csak ugye akkor nem egy év alatt menne le a felesleg, hanem három. De akinek akaratereje nincs, annak türelme és kitartása sincs.

Szóval a legkevésbé sem hitelesek számomra ezek az emberek.

2023. febr. 12. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom hogy csalás e de Magyar Barbirs meg Krajcz Klaudiára nagyon is ráférne a műtét :D
2023. febr. 12. 11:57
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
Akkor csalás, ha nem vallja be. Ha elismeri, hogy igen, nekem nem volt elég akaraterőm, de ilyen meg ilyen orvosi segítséggel le tudtam fogyni, azzal semmi baj sincs. Az elhízottságnak is vannak egészségügyi kockázatai, meg a műtétnek, gyógyszernek is, és van az az eset, mikor az orvosi segítség egészségi szempontból megéri, a mellékhatásokkal, kockázatokkal együtt. Jobb lenne, ha menne akaraterővel simán, de ha nem megy, nem megy. Inkább egy műtét vagy gyógyszer, mint az akaraterőn elmélkedve elpatkolni szívinfarktusban. Társadalmi szinten persze a cukorbetegeké kell legyen az elsőbbség, de idővel lehet növelni a gyártási kapacitást.
2023. febr. 12. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!