Rizs-diéta, tojás-diéta? Hatásos? Tapasztalatokat kérnék
ezek olyan diéták, melyeknél az 1 nap 1kg dolog érvényesül.
tapasztalatok, melyik, mennyire hatásos, meddig bírtátok, vagy hasonló ilyen 1-1es diéták érdekelnének. köszi!
20Ł 160cm 76kg
Akkor már inkább a tojást válaszd az legalább fehérje.
Egész nap csak rizst enni=ch,annak diéta alatt nem sok értelme lenne,lévén a diéta a ch csökkentésről szól.
esküvő.
am meg mindenki azt írja, ahogy visszaolvastam, h nem jött vissza, volt aki 20kg-t fogyott 3 hét alatt. mondjuk én olyan 10-15el bőőven megelégednék.
kedves utolsó.
értem én, hogy mit mondasz/mondtok
DE
TAPASZTALATOKAT kértem, azoktól, akik KIPRÓBÁLTÁK.
tudom hogy káros, meg egészséges életmód, meg stb., de engem a tapasztalatok érdekelnek, azok írjanak, akik kipróbálták, fogytak-e, vagy sem, hány kg-ról hány kg-ra, mennyi idő alatt, stb
"tudom hogy káros, meg egészséges életmód, meg stb., de engem a tapasztalatok érdekelnek, azok írjanak, akik kipróbálták, fogytak-e, vagy sem, hány kg-ról hány kg-ra, mennyi idő alatt, stb"
Ez buta kérdés így ebben a formában. Hányat fogyott mennyi idő alatt hányról. Ennek semmi értelme nincs, mert minden ember más, más az izomzata, fizikai munkát végez, mittudomén. Semmire nem mész azzal, ha valaki leírja, hogy fogyott 10 kg valamit.
Teljesen mindegy mit csinálsz, alig eszel valamit, akkor gyorsan fogsz egy ideig fogyni valamiből. Minél drasztikusabb, annál jobban fogsz. Utána már visszaálni a normális egészséges életmódra nagyon nehéz lesz, összeségében több idő, mintha alapból azt csinálnád, de hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!