Herbária hashajtó tea?
Figyelt kérdés
Ha minden étkezés után megiszok egyet akkor 1 hét alatt kb hány kg-ot lehet fogyni? És megivás után mennyi idő múlva hat kb?2023. febr. 4. 19:30
11/14 NTBS válasza:
Egyél kevesebbet és nem kell tea.
12/14 anonim válasza:
A hashajtó nem erre való, nem egy kis hasmenéstől fogsz fogyni. Hányszor voltam már beteg és volt hasmenésem, a mérlegen tudod mennyire látszott meg? Semennyire. A mérleget nem fogja meghatni a néhai hasmenés, pláne ha mellé ugyanúgy sokat eszel. Csak a szervezetedet kínoznád fölöslegesen, ettől nem fogsz fogyni.
13/14 anonim válasza:
Nemtudom, mit kell lepontozni azon, hogy valaki le meri írni, hogy a hashajtó tea szorulásra jó, és nem fogyásra. Hát, akkor igyátok csak literszám a fogyókúra alatt, fossatok cifrát, aztán várjatok a csodára. XD Tényleg egyszerűbb, mint felemelni a seggeteket. Na, puszillak titeket, jó fogyózást! Figyeljetek, hogy wc papír mindig legyen otthon!
14/14 anonim válasza:
Én suli előtt szoktam inni, 3x 4x futok a WCre suli idő alatt, de imádom, jól meghajtja a pocim , igaz jól meg is csikarja :)
Általában 20 percekre szegez a WChez, de jó érzés amikor távozik belőlem minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!