Hashajtó tea mennyire hajt meg?
Figyelt kérdés
Melyik a legjobb ami nálatok bevált
Vagy ha tea nem esetleg valami más?
Természetes módszerek
L
2021. febr. 3. 16:09
1/15 A kérdező kommentje:
Mikor és mennyit kell inni?
2021. febr. 3. 16:09
2/15 anonim válasza:
1.5 litert ittam és úgy jött ki mint a gejzír szóval hatásos :)
3/15 anonim válasza:
Én fogyózáshoz vettem zöldtea kapszulát, abból ha beszeded az ajánlott adagot, meghajt rendesen. Nekem a zöldtea simán teaként nem volt ilyen erős, nem tapasztaltam utána ilyesmit.
4/15 anonim válasza:
Hát én nem javaslom.
Azt hiszem szűztea volt vagy mi a bánat.
Olyan volt,hogy megittam,aztán pár óra múlva szerencsésnek éreztem magam,hogy a gatyát még le tudtam húzni időben.
És ezt 7x egy félóra alatt.
5/15 anonim válasza:
Ginseng slim, előírás szerint ittam mindig, jó erős, hascsikarósan hajt.
Helyette ajánlom a Dulcolaxot, az kellemesen teszi helyre az emésztést
6/15 anonim válasza:
1 szűztea + 2db szűztea este 8kor: reggel 6kor úgy futottam a wcre, csoda hogy elértem addig, annyira kellett. Kb 5szor voltam wc-n, iszonyatos hasgörcsök kíséretében..
7/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Miért akarsz hashajtót szedni?
8/15 anonim válasza:
mályvateát nem javaslom, olyan hascsikarást okoz, hogy alig lehet túlélni
9/15 anonim válasza:
Szenna teát szoktam főzni, ha nem tudok wczni, vigyázni kell a mértékkel, ha kicsit több levelet tesz az ember, akkor másnap egésznap f0sik.
10/15 anonim válasza:
"Természetes módszerek"
Ne egyél olyan sokat. Ez egy természetes módszer. A hashajtózás nem az! Egészségtelen, kényelmetlen, és undorító is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!