Ha 1-2 napig többet ettem (2000-2500 kcal), viszont hashajtót vettem be, úgy hízhatok?
Ettől még ugyanúgy lerakódik a zsír?
Nem tervezem ezt csinálni, de ha mondjuk minden nap/csalónapokon hashajtóznék, attól még hízhatok?
Bírom mikor minden hasonló kérdéshez oda van írva, hogy ez csak elméleti, én nem tervezem ezt csinálni :D
2-2500 kalória alkalmanként még nem a vég, felesleges hashajtózni, azzal több kárt okozol, mint a kis kalóriatöbblettel. Nekem csalónapon van, hogy 3000 is lecsúszik, másnap meg folytatom tovább az egészséges életmódot és minden rendben.
Hashajtó a végbeledet üríti ki, de amire odajut a dolog, már felszívódott a nagyja. Egyébként az input és az output között eltelik 1-2nap, így nem is azt hajtanád ki magadból, amit akarsz.
Hosszútávon károsítja a beleket, szorulást okoz, már csak hashajtóval tudnál WC-re menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!