Félek nem fogok tetszeni a páromnak ha lefogyok jobban.40 éves vagyok. Fogyaskor az arc ráncosabb lesz. viszont zavar a felesleg. Nektek melyik a fontosabb az arc v a test? Test tökéletes, az arc nyuzottabb. Vagy fordítva? maradjon kisimultabb az arc
Rendesen széthülyített, rúgdosott a "szép új világ", ha 40 évesen ettől félsz.
A párod 10+ évvel fiatalabb esetleg? Ha nem, akkor ő aggódik szerinted ilyeneken? Ha nem, akkor te miért teszed?
Hány éves a párod? Ha veled egy korosztály, akkor örülni is fog neki, hogy adsz a külsődre még most is. Illetve ő maga is jól tudja, hogy mivel jár az öregedés.
De nyilván ha valami tini bigét szettél fel, akkor az lehet ennyi miatt szakít veld.
Van egy rossz hírem. 40 éves kor felett így is, úgy is "nyúzottabb lesz az arcod, mint amilyen 10-20 évvel ezelőtt volt. Ugyanis kevesebb kollagén termelődik, amitől "lógni fog a bőröd". Persze tehetsz érte hogy szebb legyen az arcod, főleg ha van sok pénzed mindenféle non invazív arckezelésre + tudatos bőrápolásra. Kollagént meg belülről lehet pótolni (ital vagy tabletta formájában).
Én soha nem voltam kövér, de 40 felett az én arcom sem olyan feszes mint régen volt, pedig ápolom a bőröm. Van egy természetes öregedés amit illik méltósággal elfogadni (van aki túltolja a plasztikáztatást).
Mivel a párod tisztában van az életkoroddal gondolom nem várja el hogy olyan arcod legyen mint egy 20 évesnek. A korodhoz képest illene néznie.
Az arcot nem a ráncok csúnyítják el.
Én sportos nőket kedvelem, tehát nekem fontosabb, hogy csinos legyen, mint az az egy-két ránc az arcon.
7re!Tökéletes nincs!
Amúgy meg, olyan legyél amilyen szeretnél lenni, ahogy te jól érzed magad. Ha rendben vagy magaddal, jó lesz a kisugárzásod és az vonzó.
Egyáltalán kell fogynod, vagy csak most a megfelelési kényszer tört rád?
Ahhoz extrém, nagyobb fogyás kell, hogy valakinek annyira ráncos, megrokkant legyen az arca.
Egy kis formásodástól nem lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!