Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » MIvel adjam le a hasamon a...

MIvel adjam le a hasamon a zsírpárnákat? : S

Figyelt kérdés

sajnos 1 éve rájöttem hogy tényleg elég undorítóan nézek ki mármint magam annak tartottam mikor ruha nélkül néztem magam

ezért 1 éve elkezdtem sportolni főként futni és a kajára is odafigyelni

ezzel elértem hogy nagyon kemény feszes és szép lábaim vannak

de a hasamról 1-2 kiló ment le és leég érdekesen néz ki szerintem hogy a lábam tök vékony szép és a fenekem is elég formás.. :D de a hasam pedig elég nagy.. sőtt nagy

miért nem megy a hasamról le a zsír ha futok? és akkor milyen gyakorlatot végezzek hogy onnan is lemennyen?

2010. okt. 3. 16:22
1 2
 11/11 anonim válasza:

Utolsónak van igaza!

Ez nem úgy megy hogy ha felüléseket csinálsz akkor lemegy a hasadról a zsír, ha sokat pislogsz akkor meg a szemhéjadról.

" Odafigyelek a kajára.." Az jó, tesóm is nézi a hamburgerét, meg a családi pizzáját miközben zabál! Úgy figyel rá, hogy valaki el ne vegye, hogy ihaj! Már 120 kg tiszta zsír.

2019. szept. 4. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!