Miért vagyok éhes már evés után 40—50 perccel??
Amíg nem eszek addig semmi baj, időszakos böjtölök, reggel, délelőtt nem is vagyok éhes. Próbálok egészségesen enni, ma pl 120 gramm csirkecomb air fryerben, 50 gramm rizs és párolt borsó volt az ebéd, előtte egy kevés zöldséges krumpli leves. 5-600 kcal kb. Jól is lakok, de már evés után 40 perccel éhes vagyok. Ez miért van ez? Lehet valami egészségügyi vonzata?
Inni is iszok eleget, ma már több, mint 1 litert megittam..
Nem az a lényeg, hogy szedsz, hanem az, hogy a beszedettből mennyi szívódik fel valójában.. Lehet, hogy nem jól hasznosul!
Szerintem túl keveset eszel friss zöldséget, gyümölcsöt, rostot!
50 gramm rizs helyett egyél 60 gramm bulgurt köretként. A gyors felszívódású ch-t cseréld lassúra, legalább részben. A krumplileves után már ne rizst egyél. Vagy legalább ne sima fehéret, hanem Basmatit. Nem eszel egész délelőtt rendesen, beesik a vércukorszinted, aztán ebédre betolsz egy jó adag gyors felszívódású ch-t, az hirtelen felnyomja a vércukrod és az inzulinod. A sok inzulin lenyomja a vércukrod, rossz esetben étkezés előtti szintre és újra éhes leszel..
Nálam a te étkezési szokásod durva inzulinrezisztenciához vezetett hosszú évek alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!