A konditermekben miért vannak csak jó testű emberek?
Jártam már több helyen, nagy ritkán láttam 1-2 túlsúlyos embert, de főleg csak kidolgozott testű férfiakat és nőket, vagy minimum normál alkatúakat. Mintha senki nem akarna fogyni, csak szinten tartani vagy izmot felszedni.
A kövér emberek félnek konditerembe járni?
Csak így meg én rosszul érzem magam mint egyedüli túlsúlyos...
Én eddig 3 terembe jártam, az előző kettő sajnos bezárt :(
Mindhárom helyen vegyes (volt) a közönség, csoportos órákra is járok és konditerembe is. SOHA nem szólt senki egy rossz szót sem, viszont többször gratuláltak ehhez-ahhoz, pl. sokat fejlődtél, jól csinálod, stb.
Szerintem attól is függ, te hogy állsz hozzá. Ha eleve úgy mész oda, hogy biztos be fognak szólni, biztos ki fognak nézni, vagy épp ellenkezőleg, próbálsz mindenkivel haverkodni, amikor azok meg edzeni akarnak, akkor nagyobb az esélye, hogy nem fogod jól érezni magadat. Illetve akkor is, ha bizonyos írott és íratlan szabályokat nem tartasz be. Pl. nem pakolsz el magad után, szükségtelenül hosszú időre befoglalod a gépeket (én egyszer megkértem valakit, aki akkor már 5 perce ült egy edzőpadon, és telefonált, hogy egy kicsit üljön már át máshova, ha úgyse csinál semmit...)
2 konditerembe is jártam. Az egyik egy kisebb és olcsóbb volt. Oda főként átlagos emberek jártak, de gyanítom, hogy az egyszerűbb felszerelés miatt volt ez így.
Pesten mindenféle embert láttam, még egyszer egy vakot is. Egyik helyen se tapasztaltam, hogy bárkit kinéztek volna. Mindenki magára figyel.
Dehogy vannak ott csak jó testű emberek.
Szerintem sokkal valószínűbb, hogy önmagaddal nem vagy megelégedve elsősorban, és ezért látsz mindenkit ,,jobbnak".
Ahová én járok, van ott mindenféle ember. Soha eszembe sem jutna egy kövérebb/vékonyabb embernek odaszólni. Sőt, ha látok egy embert akin van már egy nagyobb túlsúly, inkább a tisztelet érzése fog el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!