A konditermekben miért vannak csak jó testű emberek?
Jártam már több helyen, nagy ritkán láttam 1-2 túlsúlyos embert, de főleg csak kidolgozott testű férfiakat és nőket, vagy minimum normál alkatúakat. Mintha senki nem akarna fogyni, csak szinten tartani vagy izmot felszedni.
A kövér emberek félnek konditerembe járni?
Csak így meg én rosszul érzem magam mint egyedüli túlsúlyos...
Nem minden teremben van ez. Jártam olyan helyre még kövéren, ahol én is rosszul éreztem magam, mert szinte mindenki izomkolosszus volt.
Most választottam egy személyi edzőt, aki nagyobb fogyás után kezdett el ezzel foglalkozni, és az ő termében rengeteg átlagember van. Kövérek is, vékonyabbak is, akik a fogyáson már túl vannak, csak izmosodni akarnak. A testépítők között is szinte csak naturális, szóval ők se hegy méretűek. Itt sokkal jobban érzem magam.
Én is külföldön járok, egy olyan terembe, ahova szinte kizárólag csak konkrét testépítők járnak, mert ez a legjobb felszereltségű terem - véletlenül ez van a legközelebb hozzám, és itt találtam szuper személyi edzőt is. Kb. 25-30 kiló túlsúllyal kezdtem járni pár évvel ezelőtt nőként beszteroidozott izomkolosszusok közé.
Senkit nem érdekelt, hogy így nézek ki, nem bámultak, nem szóltak meg, és ez így normális.
Én is csak magam miatt éreztem rosszul magam, azt is csak az elején, mert ez az egész az ember saját fejében van, mások 99%-ban egyáltalán nem azt gondolják, mint amit rájuk aggatsz. Ez a saját előítéleted velük szemben, hogy azt hiszed nekik vannak előítéleteik veled szemben. A normális emberek még drukkolnak is magukban, szinte örülnek látni egy túlsúlyos embert, aki dolgozik magán. A maradék 1%-al meg igazán nem kell foglalkozni, bár velük még nem találkoztam.
Mindenki magával van elfoglalva, a saját testén/egészségén dolgozik, mint ahogy te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!