Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A konditermekben miért vannak...

A konditermekben miért vannak csak jó testű emberek?

Figyelt kérdés

Jártam már több helyen, nagy ritkán láttam 1-2 túlsúlyos embert, de főleg csak kidolgozott testű férfiakat és nőket, vagy minimum normál alkatúakat. Mintha senki nem akarna fogyni, csak szinten tartani vagy izmot felszedni.

A kövér emberek félnek konditerembe járni?

Csak így meg én rosszul érzem magam mint egyedüli túlsúlyos...

2023. jan. 17. 08:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Eltaláltad. Félnek és kényelmetlennek találják. Jártam fél évet és szarul éreztem magam, hát kerestem már mozgásformát.
2023. jan. 17. 09:17
 2/17 anonim ***** válasza:
98%
Simán bemehetsz túlsúlyosan is. Engem biztosan nem zavarna hogy a többi már haladó szinten van, inkább csak a kondibérlet ára, ezért edzek inkább otthon.
2023. jan. 17. 09:22
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Ez nem így van. Lehet, hogy van egy-két "menő" hely, ahova egy bizonyos kör jár, de a legtöbb helyen van mindenféle ember. Fiatal, idős, férfi, nő, sportos, sovány, duci, tényleg mindenféle. A tökéletes formából van a legkevesebb. Én a teljesen átlag alkatommal sem érzem rosszul magam, inkább a jobban kinézők közé tartozom. Na, nem azért, mert olyan jó vagyok, hanem sok a túlsúlyos.
2023. jan. 17. 09:23
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Ahova én járok (külföld), ott van kb 20% kigyúrt, 40% anyuka/papa/középkorú/túlsúlyos, meg 40% hozzám hasonló átlagos huszonéves fiú/lány, akiben semmi különös/látnivaló nincs. Jól megfér mindenki egymás mellett.
2023. jan. 17. 09:33
 5/17 anonim ***** válasza:
3%
Mert betegek, szedik a sok vackot, és így érzik jól magukat.
2023. jan. 17. 09:41
 6/17 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy meg semmi köze kb senkinek, hogy ki-hogy néz ki, vagy mit tesz magával, és az sem, hogyan él. Semelyik országban nem foglalkoznak ezzel, csak itt magyarországon ilyen dilinyósak az emberek. Nyilván mindenkinek megvan az élete, és úgy alakítja ahogyan akarja. Ha neked nem tetszik, egyszerű! Alakítsd úgy a tied, hogy neked jó legyen, és ne másokat degradálj le. Biztos gyerek vagy, mert normális felnőt ember nem tesz ilyet, bár már ebben is kételkedek.
2023. jan. 17. 09:43
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy én sem innám azt a sok malterkeverős löttyöt.
2023. jan. 17. 09:44
 8/17 anonim ***** válasza:
94%
Függ attól is, hogy mikor mész, én Pest egyik népszerű konditermébe járok, és a délutáni/esti órákban valóban csak fitt emberek vannak szinte, viszont amikor hajnalban megyek, akkor sokkal több a kevésbé "tökéletes" ember.
2023. jan. 17. 10:22
 9/17 anonim ***** válasza:
86%

Nem minden teremben van ez. Jártam olyan helyre még kövéren, ahol én is rosszul éreztem magam, mert szinte mindenki izomkolosszus volt.

Most választottam egy személyi edzőt, aki nagyobb fogyás után kezdett el ezzel foglalkozni, és az ő termében rengeteg átlagember van. Kövérek is, vékonyabbak is, akik a fogyáson már túl vannak, csak izmosodni akarnak. A testépítők között is szinte csak naturális, szóval ők se hegy méretűek. Itt sokkal jobban érzem magam.

2023. jan. 17. 11:15
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

Én is külföldön járok, egy olyan terembe, ahova szinte kizárólag csak konkrét testépítők járnak, mert ez a legjobb felszereltségű terem - véletlenül ez van a legközelebb hozzám, és itt találtam szuper személyi edzőt is. Kb. 25-30 kiló túlsúllyal kezdtem járni pár évvel ezelőtt nőként beszteroidozott izomkolosszusok közé.

Senkit nem érdekelt, hogy így nézek ki, nem bámultak, nem szóltak meg, és ez így normális.

Én is csak magam miatt éreztem rosszul magam, azt is csak az elején, mert ez az egész az ember saját fejében van, mások 99%-ban egyáltalán nem azt gondolják, mint amit rájuk aggatsz. Ez a saját előítéleted velük szemben, hogy azt hiszed nekik vannak előítéleteik veled szemben. A normális emberek még drukkolnak is magukban, szinte örülnek látni egy túlsúlyos embert, aki dolgozik magán. A maradék 1%-al meg igazán nem kell foglalkozni, bár velük még nem találkoztam.

Mindenki magával van elfoglalva, a saját testén/egészségén dolgozik, mint ahogy te is.

2023. jan. 17. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!